«Υπάρχουν κάποια γεγονότα που...» - Spoiler έκπληξη του Σόλων Τσούνη για τους Παγιδευμένους

Τι θα συμβεί με τον Νίκο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Υπάρχουν κάποια γεγονότα που...» - Spoiler έκπληξη του Σόλων Τσούνη για τους Παγιδευμένους

Είναι από τους ηθοποιούς που διαχειρίζεται με δεξιοτεχνία όποιο ρόλο του αναθέσουν, είτε πρόκειται για κωμωδία είτε για δράμα, και τον φέρνει στα μέτρα του δίνοντας υπόσταση σε κάθε του ήρωα. Ο Σόλων Τσούνης τη φετινή χρονιά πρωταγωνιστεί στους «Παγιδευμένους», τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 και μιλά για τον νέο χαρακτήρα που υποδύεται, τον Νίκο, και όλα όσα αφορούν την τηλεοπτική του οικογένεια.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το TV24

Οι αποκαλύψεις του Σόλων Τσούλη για τους Παγιδευμένους

Όμως, τώρα ο Νίκος έχει νέα βάσανα. Η κόρη του Λίνα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

«Το γεγονός σόκαρε και τη Χρύσα και τον Νίκο που δεν είχαν καταλάβει τίποτα από όσα είχαν συμβεί. Ο Άγγελος ακόμα και μέσα από τη φυλακή συνέχιζε να πλέκει το σχέδιο της εκδίκησής του χωρίς να τον νοιάζουν οι επιπτώσεις, μέχρι που δολοφονήθηκε. Ωστόσο ο στόχος του να ανατρέψει τη ζωή όλων, σε έναν βαθμό επετεύχθη».

Διαβάστε επίσης αναλυτικά όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς πριν προβληθούν στην τηλεόραση!

Όμως η Λίνα τώρα μπλέκεται με την παρέα του Άκη στην οποία είναι και ο Θοδωρής με τη Δανάη και θα μπουν στη διαδικασία να γίνουν βαποράκια ναρκωτικών.

«Δεν γνωρίζω πού θα οδηγήσει αυτή η νέα συνθήκη, αλλά σαφώς δεν είναι μια καλή εξέλιξη για τους ήρωες της σειράς καθώς ενός κακού μύρια έπονται».

Παγιδευμένοι Νίκος

Κι ο Νίκος όμως θα λάβει κάποια νέα που τον αφορούν άμεσα και είναι αποτέλεσμα της εξωσυζυγικής του σχέσης.

«Πράγματι υπάρχουν κάποια γεγονότα που θα του αναστατώσουν τη ζωή και μπαίνει κι εκείνος στο επίκεντρο των εξελίξεων. Τα όσα θα συμβούν θα επηρεάσουν όπως είναι φυσικό όλα τα μέλη της οικογένειας. Ωστόσο δεν μπορώ να σας πω περισσότερα για να μη χαθεί η έκπληξη. Πάντως η συγκεκριμένη είδηση θα ανατρέψει και πάλι τις ισορροπίες».

Και υπάρχει επίσης εκκρεμότητα με τη δολοφονία του Κοσμά.

«Αυτή είναι μια ιστορία που θα πάρει καιρό να εξιχνιαστεί. Σίγουρα θα λυθεί το ερώτημα και θα δούμε ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του πτώματος και πού βρίσκεται, αλλά θα περιμένουμε ακόμη αρκετά. Το σίγουρο είναι ότι οι Παγιδευμένοι είναι μια σειρά με έντονο σασπένς και με ιστορίες που στην εξέλιξή τους ανατρέπουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα και όλοι περιμένουμε να δούμε σε ποιες καταστάσεις θα οδηγηθούν οι ήρωες».