Μαύρο Ρόδο: «Καλέ τι σεχ ήταν αυτό;» - Δεκάδες οι αντιδράσεις στο twitter για την πρώτη ερωτική σκηνή του Πέτρου και της Ελισάβετ

Χαμός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο: «Καλέ τι σεχ ήταν αυτό;» - Δεκάδες οι αντιδράσεις στο twitter για την πρώτη ερωτική σκηνή του Πέτρου και της Ελισάβετ

Το βράδυ της Πέμπτης 23/3 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, και ήταν συγκλονιστικό, καθώς ο Πέτρος και η Ελισάβετ έζησαν την πρώτη τους ερωτική σκηνή γεμάτη πάθος και οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν, δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν. Γι' αυτό και τα σχόλια στο twitter πήραν φωτιά.

Φυσικά, δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην χάρηκε με αυτή την εξέλιξη, εφόσον είναι η σκηνή που όλοι περίμεναν να δουν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να προβάλλεται το σίριαλ (δείτε εδώ το απόλυτο spoiler που έδωσε η πρωταγωνίστρια, Φωτεινή Παπαθεοδώρου)!

Οι αντιδράσεις στο twitter για την ερωτική σκηνή του Πέτρου και της Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο

Ο Πέτρος ντύνεται καλόγρια και χωρίζει με την Ελισάβετ!

Το είχε βάλει σκοπό της ζωής του να χωρίσει την Ελισάβετ με τον Πέτρο και τελικά ο Γεράσιμος το κατάφερε και μάλιστα πολύ εύκολα, αφού η απερισκεψία του Πέτρου, του έδωσε το «πάτημα» για να το πετύχει. Το TiVi Σίριαλ έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Ο Γεράσιμος προσπάθησε να πείσει την Ελισάβετ να μείνει στη Γερακιανή χρησιμοποιώντας την υγεία του πατέρα της, αλλά δεν το κατάφερε. Στη συνέχεια αποκάλυψε στη μοναχή πως ο αγαπημένος της είχε σχέση με τη Νατάσα, αλλά και πάλι δεν έκανε τίποτα. Στο τέλος η προσπάθειά του για να χωρίσει τον Πέτρο με την Ελισάβετ, του ήρθε έτοιμη στο χέρι, που λέει και η φράση. Κι επειδή σας ακούγεται κάπως μπερδεμένο όλο αυτό, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η ζωή της Ελισάβετ και του Πέτρου στην Πάτρα δείχνει να κυλάει ομαλά, με εξαίρεση φυσικά τις συνεχόμενες επεμβάσεις του Γεράσιμου στην κοινή τους ζωή. Η τελευταία κίνηση, όμως, που έκανε κολλώντας αφίσες του Διακοσάββα στην εξώπορτα του σπιτιού της, όχι μόνο εξόργισε την ίδια, αλλά και τον Λευτέρη που ζητάει εξηγήσεις από τον νεαρό. «Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πετύχεις; Μείνε μακριά από την κόρη μου και σταμάτα να επεμβαίνεις στη ζωή της! Δεν σε αφορά το τι θα κάνει, τέλος», του λέει. Στο μεταξύ, η Ελισάβετ δέχεται, μετά από επιμονή του Πέτρου, να τον ακολουθήσει στο καρναβάλι. Όμως, εκεί τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά καθώς η νεαρή χάνεται στο πλήθος και ο Πέτρος βρίσκεται σε απόγνωση που δεν μπορεί να τη βρει. Τελικά ο Γεράσιμος, που έχει γίνει η σκιά της, καταφέρνει να την εντοπίσει και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το περιστατικό αυτό προς όφελός του:

Χαμός στο Μαύρο Ρόδο - Ο Πέτρος ντύνεται καλόγρια και χωρίζει με την Ελισάβετ!

«Βλέπεις ότι δεν είναι για σένα η μεγάλη πόλη; Δεν έχεις μάθει έτσι, Ελισάβετ μου! Εσύ είσαι ταγμένη στην εκκλησία, τι δουλειά έχεις να παρασύρεσαι από όλα αυτά; Γύρνα πίσω στη Γερακιανή, εκεί ανήκεις και το ξέρεις πολύ καλά». Η Ελισάβετ το σκέφτεται σοβαρά. Μόνο που τα όσα νιώθει για τον Πέτρο είναι πολύ πιο δυνατά για να την κάνουν να φύγει.