«Αυτή τη βδομάδα θα ολοκληρωθεί ο...» - Το spoiler "φωτιά" της Φωτεινής Παπαθεοδώρου για το Μαύρο Ρόδο

«Νομίζω θα εκνευριστούμε πολύ με τον Πέτρο. Θα δούμε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αυτή τη βδομάδα θα ολοκληρωθεί ο...» - Το spoiler

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου με σκοπό να μιλήσει για τις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο. Από σήμερα 19/3 θα παρακολουθήσουμε νέες συνταρακτικές εξελίξεις - δείτε τα επεισόδια της εβδομάδας πριν προβληθούν.

Η ηθοποιός λοιπόν, μίλησε για τη ζωή της, το μοναστήρι που επισκέφθηκε πριν τα γυρίσματα για να μπορέσει να ενσαρκώσει καλύτερα το ρόλο της Ελισάβετ, αλλά και για την πίστη της.

Το spoiler της Παπαθεοδώρου για το Μαύρο Ρόδο

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου επίσης, δεν δίστασε να κάνει spoiler για τα επόμενα επεισόδια της σειράς! Τι θα κάνει ο Πέτρος; Τι θα συμβεί με τον έρωτα που έχει στην Ελισάβετ;

«Aυτή τη βδομάδα θα ολοκληρωθεί ο έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ. Θα νιώσει ενοχή, θα μιλήσει στα κοντινά της πρόσωπα, στην Αυξεντία τη θεία της, θα βρει συμπαράσταση. Δεν την πιέζει η Αυξεντία μετά χαλαρώνει λίγο ο Πέτρος. Θα δούμε όμως, γιατί δεν θα τον ενδιέφερε το δράμα εάν δεν άλλαζε συνέχεια γνώμη η Ελισάβετ. Νομίζω θα εκνευριστούμε πολύ με τον Πέτρο. Θα δούμε τι θα κάνει ο Πέτρος!.

Νομίζω έχει φθάσει σε ένα πολύ ωραίο σημείο η σχέση τους, για να τον εμπιστευθεί η Ελισάβετ και να προχωρήσει, αλλά κάτι θα πάει λίγο στραβά. Παρακολουθώ τα σχόλια στο Twitter, όταν παίζει η σειρά. Πολλά μάλιστα τα στέλνω στον «Γεράσιμο» και μου λέει «ωχ, με κράζουν», αλλά του λέω ότι παίζει καλά τον ρόλο του. Θέλω στον επόμενο ρόλο μου να παίξω κάτι κόντρα, μία δολοφόνο. Ή κωμωδία, αλλά είμαι πιο πολύ του δράματος», είπε για τη σειρά.

Δείτε επίσης: Aποκλειστικό - Καταρρέει η Ελισάβετ! Δυστυχώς ο Γεράσιμος...

Πως κατάφερε να μπει στο ρόλο της Ελισάβετ

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που πήγαμε μαζί μ την Κατερίνα Διδασκάλου σε μοναστήρι, γιατί πριν πάω στο μοναστήρι, όλη αυτή η ιδέα του μοναστηριού και του μοναχισμού, με τρόμαζε λίγο. Δεν ήξερα καθόλου από αυτόν τον κόσμο. Όταν μπήκα στο μοναστήρι, όλες οι μοναχές ήταν φιλόξενες και άνοιξαν την αγκαλιά τους, είχαν αγάπη και μας βοήθησαν πολύ σε αυτό που πάμε να κάνουμε. Το πιο σημαντικό που έμαθα είναι ότι όσο διαφορετικός και αν είναι κάποιος από σένα, όσο διαφορετικά και αν ζει, είναι άνθρωπος και περνάει τα ίδια συναισθήματα που περνούν όλοι οι άνθρωποι, έχει τις ίδιες αγωνίες. Η Ελισάβετ είναι και αυτή ένας άνθρωπος», αποκάλυψε.

Το δοκιμαστικό για τις Άγριες Μέλισσες

«Είχα κάνει κάστιγνκ για άλλες σειρές που έγιναν στο παρελθόν, που έφτασα αρκετά κοντά αλλά δεν με πήραν στο τέλος. Με είχαν στον νου τους για μελλοντικά projects. Μου ζήτησαν να κάνω ένα self-tape για τον ρόλο της καλόγριας, τους το έστειλα από το Λονδίνο, τους άρεσε και ήρθα στην Αθήνα να κάνω κι άλλα δοκιμαστικά».

«Είχα κάνει πιο παλιά δοκιμαστικό για τις Μέλισσες και για τον Σασμό», αποκάλυψε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.