My Style Rocks: «Καλώς ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι!» Της τρελής στο twitter με την Χριστιάνα και την Όλγα

«Αυτό Avant-garde»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Καλώς ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι!» Της τρελής στο twitter με την Χριστιάνα και την Όλγα

Το σημερινό (24/3) επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε και μαζί του ς οι διαγωνιζόμενες στο σημερινό gala πρέπει να εντυπωσιάσουν τόσο τις συμπαίκτριες τους και ας μην συμπαθούν η μία την άλλη (δείτε εδώ ποιες πλακώνονται κάθε μέρα), όσο και τους κριτές, που τον τελευταίο καιρό έχουν ξεκινήσει να μην λυπούνται και να "δικάζουν".

Βέβαια, το σημερινό gala έχει ένα πιο dark θέμα, με τις διαγωνιζόμενες από την πρώτη στιγμή να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους. Η αλήεια είναι ότι μερικές όχι μόνο εντυπωσίασαν, αλλά και "κατακρεουργήθηκαν" από τους χρήστες του twitter.

Πρώτα ονόματαη Χριστιάνα Κατσιέρη με την Όλγα Κοτλιδά!

Το "κράξιμο" στην Όλγα και την Χριστιάνα από του τουιτεράδες στο My Style Rocks

Χαμός στο My Style Rocks με Όλγα & Αιμιλία

Άκρως διαφορετική εμφανίστηκε στο 17/2 επεισόδιο του My Style Rocks (δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε χθες) η Όλγα Κοτλίδα, ωστόσο όπως φάνηκε η ενδυματολογική της επιλογή, δεν άρεσε καθόλου στην νέα παίκτρια του παιχνιδιού, Αιμιλία Σαββάτη.

Συγκεκριμένα, η Αιμιλία ανέφερε πως: «Όλγα, πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να σχολιάσω μια κοπέλα η οποία δεν είσαι εσύ. Βλέπω μια άλλη κοπέλα, έχεις χάσει το προσωπικό σου στιλ, έχεις χάσει το τέλειο μαλλί σου που είναι δυναμικό και βλέπω μια άλλη. Την οποία δεν θα την γνώριζα και δεν με ενδιαφέρει κιόλας να την γνωρίσω και να την μάθω. Σε έχουμε μάθει διαφορετικά».

Ο.Κ.: «Τι ακούω; Συγγνώμη… Τι ακούω; Δηλαδή ακούω ότι δεν είμαι εγώ αυτό το πράγμα! Καταρχήν δεν έχεις ιδέα πόσες Όλγες μπορώ να είμαι!

Α.Σ.: Επειδή αναρωτιέσαι, πρώτον, τι ακούς, ακούς αυτά που λέω. Γιατί τώρα μιλάω. Επίσης, δεν θέλω να δω αυτό το εσώρουχο που βλέπω, το οποίο το θεωρώ πολύ πρόστυχο. Και κυρίως για αυτό που έχεις δείξει εσύ.

Ο.Κ.: Ναι ε; Εντάξει, λίγο πρόστυχο στοιχείο δεν είναι κακό, να ξέρεις, στο styling καμιά φορά.

Α.Σ.: Θέλεις να σου το σχολιάσω αυτό; Βλέπω σε αυτό ένα κενό οπότε μπορώ και να φανταστώ τι συμβαίνει σε όλο το εσώρουχο και λίγο με…

«Είναι ζαρτιέρα! Είναι η βάση στην οποία κουμπώνουν οι ζαρτιέρες» απάντησε, στη συνέχεια, η Όλγα.