My Style Rocks: «Θα φέρω αποδείξεις!» - Άγριος Καβγάς μεταξύ Vodos και Χριστιάνα

Τι συνέβη για ακόμη μια φορά;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Θα φέρω αποδείξεις!» - Άγριος Καβγάς μεταξύ Vodos και Χριστιάνα

Σήμερα (20/3) Δευτέρα παρακολουθήσαμε άλλο ένα επεισόδιο του My Style rocks και μετά την επική είσοδο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (δείτε την εδώ) ξεκίνησαν τα "όργανα".

Η Χριστιάνα Κατσιέρη με την Emilia Vodos την ώρα της κριτικής της ρπώτης διαγωνιζόμενης άρχισαν να κατηγορούν η μια της άλλη για αποδείξεις και στυλίστες για ακόμη μια φορά.

Αρκετές φορές έχει πέσει στο τραπέζι πώς οι παίκτριες δεν έχουν διαλέξει μόνες τους στα look, με τις σπόντες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο τσακωμός της Κατσιέρη με την Vodos στο My Style Rocks

«Παίρνεις έτοιμες εικόνες και τις φέρνεις την επόμενη μέρα στο πλατό», είπε αρχικά η Emilia Vodos.

«Θα φέρω αποδείξεις!», συνέχισε η Χριστιάνα Κατσιέρη.

Το έντονο σχόλιο της Emilia στην Ειρήνη στο My style rocks

Την Παρασκευή 17/3 μια νέα παίκτρια μπήκε στο My style rocks με την Ειρήνη Καζάκη να κάνει την είσοδο της από τη Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι μόδας, που γυρίζεται στην Αθήνα με την ίδια να δείχνει τις προτάσεις της σχετικά με τα αγαπημένα της look.

Ανάμεσα λοιπόν στα σχόλια, που δέχτηκε η Ειρήνη μεγάλο ενδιαφέρον είχαν αυτά, που της έκανε η Emilia Vodos, τα οποία απασχόλησαν σε ένα βαθμό μιας και ήταν αυστηρά δεδομένου, ότι η παίκτρια μόλις είχε μπει στο παιχνίδι (δείτε εδώ την ενόχληση του Σκουλού με τη Vodos).

«Ειρήνη, καλώς ήρθες! Έχεις ένα πολύ ωραίο vibe, με έκανες και γέλασα, από εκεί και πέρα όμως δεν καταλαβαίνω, Ειρήνη μου, τι συμβαίνει. Αυτό το έφτιαξες για να μας φτιάξεις τι διάθεση; Το έφτιαξες γιατί τα φοράς αυτά έξω;», είπε αρχικά η Αιμιλία Vodos.

«Όχι, δεν τα έβαλα για να σας φτιάξω τη διάθεση. Δεν είχα τέτοιο σκοπό, επίτηδες. Είναι ένα look που φοράω στην καθημερινότητα μου γιατί μου είναι πολύ εύκολο», απάντησε η Ειρήνη Καζάκη με την Emilia να συνεχίζει:΅«Έτσι ακριβώς τα φορά; Ποιο κομμάτι… δεν με χάλασε να σου πω. Με χαλάνε όλα βασικά! Με χαλάνε όλα! Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι σε αυτό το look. Εκτός του ότι κάπια πράγματα πάνω σου είναι πολύ παλιομοδίτικα, δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω».

«Έχω πάθει ένα σοκ! Κοίτα, το μόνο που ίσως μου αρέσει πάνω σου είναι αυτά που φοράς εδώ αλλά δεν ξέρω. Περιμένω πως και πω να δω τι θα φορέσεις στα επόμενα επεισόδια, πραγματικά», συνέχισε η Ειρήνη.