«Τι τραγέλαφος είναι...» - Διχασμένο το twitter με τη συνέντευξη του Μητσοτάκη στη Νεφέλη Μεγκ

Εκατοντάδες σχόλια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι τραγέλαφος είναι...» - Διχασμένο το twitter με τη συνέντευξη του Μητσοτάκη στη Νεφέλη Μεγκ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στη φάση της προεκλογικής περιόδου και έτσι κάνει εμφανίσεις και δηλώσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά και εκπομπές, που έχουν ως θεματική τους την πολιτική επικαιρότητα.

Έτσι λοιπόν, τον είδαμε να παραχωρεί συνέντευξη στη Νεφέλη Μεγκ, η οποία ανέβηκε στο Youtube και μάλιστα πρόκειται για το podcast ''Μπούκλα 99» με την ίδια να ασχολείται ως youtuber με κοινωνικοπολιτικά θέματα.

Το twitter όπως ήταν φυσικό σχολίασε τη συνέντευξη αυτή με τον κόσμο να θεωρεί πρωτοφανή τη συγκεκριμένη συνέντευξη, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι, που στάθηκαν στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός για την κατάσταση της χώρας!

Δείτε εδώ επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη: «Η κόρη μου έχει πάρει το συγκεκριμένο δρομολόγιο»

Τα σχόλια στο twitter για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νεφέλη Μεγκ

Η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις εθνικές εκλογές

Το πρωί της Τρίτης 28/3 ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στην αναγγελία των επόμενων εκλογών, μιλώντας για τα σχέδιά του για την χώρα, επισημαίνοντας τα λάθη που έχουν γίνει και τα οποία επιθυμεί να διορθώσει, ενώ ο ίδιος τόνισε οι πολίτες χρειάζονται σταθερότητα και γι' αυτό οφείλουν να σκεφτούν πολύ καλά πριν ψηφίσουν και δώσουν ένα όνομα στην κάλπη (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός των Παγιδευμένων έχει θέσει υποψηφιότητα).

«Οι εκλογές θα γίνουν στην λήξη της τετραετίας την Κυριακή 21 Μαΐου και η δεύτερη αναμέτρηση αν χρειαστεί θα γίνει αρχές Ιουλίου», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «H πρώτη κάλπη θα κρίνει ποιος θα κυβερνήσει και η 2η κάλπη πώς θα κυβερνήσει. Σε έναν εξαιρετικά ασταθή κόσμο, η χώρα χρειάζεται σταθερή ηγεσία γι' αυτό και οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ποιον ψηφίζουν για πρωθυπουργό».