Survivor All Star: «Και του είπα του μαλ@κα του λόκαλ είμαι αλλεργική στα αμύγδαλα» - Σάλος στο twitter για την Αφροδίτη Σκαφίδα

Επικές αντιδράσεις μετά το αλλεργικό σοκ που έπαθε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Και του είπα του μαλ@κα του λόκαλ είμαι αλλεργική στα αμύγδαλα» - Σάλος στο twitter για την Αφροδίτη Σκαφίδα

Στο αποψινό (10/4) επεισόδιο του Survivor All Star η Αφροδίτη Σκαφίδα περνάει αρκετά δύσκολα, καθώς το πρόσωπό της πρήστηκε πάρα πολύ και έφυγε αμέσως για το νοσοκομείο. Έγινε γνωστό πως πρόκειται για αλλεργικό σοκ, ωστόσο όσο άσχημη κι αν είναι η κατάσταση, η ίδια επέλεξε να παίξει κανονικά.

Η εικόνα της, όμως, κίνησε τις υποψίες, διότι έχει διαρρεύσει ένα βίντεο που την δείχνει να τρώει φαγητό ενός λόκαλ, και οι τουιτεράδες άρχισαν να σχολιάζουν πως μάλλον για την υγεία της οφείλονται όσα έφαγε κρυφά από τους υπόλοιπους (δείτε εδώ τι αποφάσισε η παραγωγή για την παρανομία της).

Οι επικές αντιδράσεις στο twitter μετά το αλλεργικό σοκ της Αφροδίτης στο Survivor All Star

Η ομάδα που κερδίζει και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Νέο επεισόδιο ξεκίνησε για το Survivor All Star στο κανάλι του ΣΚΑΙ το βράδυ της Δευτέρας 10/4 και απόψε οι διαγωνιζόμενοι θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Η πρώτη χάθηκε από τους Κόκκινους μετά την αλλαγή στις ομάδες και υποψήφιοι βγήκαν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Αυτή τη φορά θα καταφέρουν να κάνουν το σερί οι Μαχητές ή θα πάρουν την ρεβάνς οι Διάσημοι; Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, οι Κόκκινοι θα κάνουν την ανατροπή και θα πάρουν το αίμα τους πίσω φτάνοντας πρώτοι τους 10 πόντους, φέρνοντας τους αντιπάλους τους σε δύσκολη θέση, καθώς θα πρέπει και εκείνοι να βγάλουν κάποιον δικό τους στον τάκο.

Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star

Αυτός, σύμφωνα με τον άνθρωπό μας, θα είναι άντρας και, όπως λογικά πηγαίνει το μυαλό σας, πρόκειται για έναν παίκτη που έχει ψηφιστεί ίσως και πιο πολύ από όλους και στους δύο κύκλους του ριάλιτι από τους οποίους έχει περάσει. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα!