Γη της Ελιάς: «Μανούριασμενος πήγε στην Μάνη, θα τους π@δ@ξει όλους» - "Σάλος" στο twitter μετά την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου

Η στιγμή που περίμεναν όλοι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Μανούριασμενος πήγε στην Μάνη, θα τους π@δ@ξει όλους» -

Στο αποψινό (11/4) επεισόδιο της σειράς του MEGA, Γη της ελιάς, προβλήθηκε η σκηνή που πολλοί από τους τηλεθεατές περίμεναν να δουν όλο αυτό το διάστημα και δεν είναι άλλη πέρα από την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου, με την άφιξή του στη Μάνη.

Μπορεί ο Ανδρέας Γεωργίου να μην πρόδωσε πολλά από τα πρώτα του λεπτά στο σίριαλ, ωστόσο ο Ορέστης Αντωνιάδης, φαίνεται πως ήρθε για να σπείρει τον πανικό, και αυτό το παρατήρησαν όλοι οι τουιτεράδες που τον αποθέωσαν στην πλατφόρμα μέσα σε λίγα λεπτά.

Διαβάστε επίσης: «Ένας ξαφνικός πόνος που θα νιώσει, θα τον οδηγήσει εσπευσμένα στο νοσοκομείο» - Συντάσσει τη διαθήκη του ένα βήμα πριν τον "χτυπήσει" η μοίρα

Χαμός στο twitter με την είσοδο του Αγγελόπουλου στην Γη της Ελιάς

Τώρα που ήρθε ο Ντάνος φεύγει η...

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις πιο αγαπητές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, γι' αυτό και βρίσκεται ήδη στην δεύτερη σεζόν, ενώ θα ακολουθήσει και τρίτη. Στον επόμενο κύκλο όμως δεν θα ακολουθήσουν όλοι οι ηθοποιοί του καστ. Ήδη ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου έχουν αποχαιρετήσει το κοινό τους και έχουν επιβεβαιώσει πως θα μπει ένα τέλος στους ρόλους τους, ενώ υπάρχουν και άλλοι 5 οι οποίοι θα φύγουν από την Μάνη και από το σίριαλ γενικότερα, δίνοντας την θέση τους σε άλλους 7 (δείτε εδώ ποιοι θα είναι αυτοί, ποιος αυτοκτονεί και ποιος δολοφονείται).

Ανάμεσα σε αυτούς που αποχωρούν βρίσκεται και η Χρύσα Παππά, η οποία υποδύεται την Εύα. Η ίδια, μετά τον θάνατο του τηλεοπτικού Άρη, αντί να μείνει για να πάρει εκδίκηση από τον Δημοσθένη και να τον δει να υποφέρει, θα απομακρυνθεί μια για πάντα από το χωριό και τον τόπο που της προκάλεσε τόσο πόνο.

Μάλιστα, η ηθοποιός την Τρίτη 11/4 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων της, δίπλα στην Δώρα Χρυσικού που στο "γυαλί" είναι εχθρός της, αποχαιρετώντας έτσι τους τηλεθεατές.

Χρύσα Παππά Δώρα Χρυσικού Γη της Ελιάς