Γη της Ελιάς: «Ένας ξαφνικός πόνος που θα νιώσει, θα τον οδηγήσει εσπευσμένα στο νοσοκομείο» - Συντάσσει τη διαθήκη του ένα βήμα πριν τον "χτυπήσει" η μοίρα

Δύσκολες ώρες για αγαπημένο πρωταγωνιστή της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Ένας ξαφνικός πόνος που θα νιώσει, θα τον οδηγήσει εσπευσμένα στο νοσοκομείο» - Συντάσσει τη διαθήκη του ένα βήμα πριν τον

Χαμός γίνεται στην Γη της Ελιάς λίγες ημέρες πριν διακοπεί λόγω Πάσχα και σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, μετά τις γιορτές οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο καταιγιστικές και συνταρακτικές.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, έγινε γνωστό πως ένας από τους πιο αγαπητούς πρωταγωνιστές της σειράς θα βρεθεί με το ένα πόδι στον τάφο λόγω ξαφνικού προβλήματος υγείας και θα φτάσει μέχρι και σε σημείο να συντάσσει την διαθήκη του μέσα από το νοσοκομείο. Θα τα καταφέρει;

Ένα βήμα πριν τον θάνατο στη Γη της Ελιάς, συντάσσει την διαθήκη του ο...

«Μία είδηση θα είναι δυσάρεστη. Ένας ξαφνικός πόνος που θα νιώσει ο Λυκούργος, θα τον οδηγήσει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Έχει περάσει τέτοια προβλήματα και πριν. Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι καθόλου καλά, η υγεία του είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, οι εξετάσεις που θα κάνει δεν είναι καθόλου καλές. Αντιμετωπίζει πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας με το συκώτι του. Η κατάσταση της υγείας του θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση και οι γιατροί θα κρίνουν ότι πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης για να γίνει μεταμόσχευση ήπατος. Όλη η Μάνη θα είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα ξεκινήσει η αναζήτηση συμβατού δότη. Τα πράγματα δεν είναι απλά ούτε εύκολα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Και η Δανάη Μπάρκα απόρησε: «Ο συμβατός δότης μπορεί να είναι και ένας εγκληματίας της Μάνης;», με εκείνον να της απαντά έπειτα: «Σε πρώτη φάση δεν βρίσκεται συμβατός δότης, η αγωνία μεγαλώνει και ο χρόνος λιγοστεύει και γι' αυτό θα συντάξει τη διαθήκη του».

Διαβάστε επίσης: Καίγεται ολοσχερώς το αμάξι του όσο είναι εκείνος μέσα - Θρήνος στο αποψινό 11/4 επεισόδιο

Δεν είναι η Λιάντου ούτε και ο Σκουρλέτης, δυστυχώς αποχωρεί από την σειρά του MEGA...

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις πιο αγαπητές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, γι' αυτό και βρίσκεται ήδη στην δεύτερη σεζόν, ενώ θα ακολουθήσει και τρίτη. Στον επόμενο κύκλο όμως δεν θα ακολουθήσουν όλοι οι ηθοποιοί του καστ. Ήδη ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου έχουν αποχαιρετήσει το κοινό τους και έχουν επιβεβαιώσει πως θα μπει ένα τέλος στους ρόλους τους, ενώ υπάρχουν και άλλοι 5 οι οποίοι θα φύγουν από την Μάνη και από το σίριαλ γενικότερα, δίνοντας την θέση τους σε άλλους 7 (δείτε εδώ ποιοι θα είναι αυτοί, ποιος αυτοκτονεί και ποιος δολοφονείται).

Ανάμεσα σε αυτούς που αποχωρούν βρίσκεται και η Χρύσα Παππά, η οποία υποδύεται την Εύα. Η ίδια, μετά τον θάνατο του τηλεοπτικού Άρη, αντί να μείνει για να πάρει εκδίκηση από τον Δημοσθένη και να τον δει να υποφέρει, θα απομακρυνθεί μια για πάντα από το χωριό και τον τόπο που της προκάλεσε τόσο πόνο.

Μάλιστα, η ηθοποιός την Τρίτη 11/4 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων της, δίπλα στην Δώρα Χρυσικού που στο "γυαλί" είναι εχθρός της, αποχαιρετώντας έτσι τους τηλεθεατές.

Χρύσα Παππά Δώρα Χρυσικού Γη της Ελιάς