Survivor all star: «Η Ρία και η Τσοκαρία» - Κατακραυγή στο twitter με το λαχανί φόρεμα της Μαριαλένας στο πάρτι της ένωσης

«Δε δαγκώνει, να σας μυρίσει θέλει»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Η Ρία και η Τσοκαρία» - Κατακραυγή στο twitter με το λαχανί φόρεμα της Μαριαλένας στο πάρτι της ένωσης

Βραδιά πάρτι, ανανέωσης και ανεμελιάς ήταν αυτή, που παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της Κυριακής (23/4) στο Survivor all star, αλλά και αυτή που έζησαν οι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι ανανεώθηκαν μετά από 3,5 μήνες!

Τα κορίτσια έβαλαν τα φορέματά και τα κοσμήματα τους, έφτιαξαν τα μαλλιά τους και φυσικά βάφτηκαν μετά από τόσο καιρό. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συγκεκριμένα επέλεξε να βάλει ένα λαχανί, μίνι φόρεμα, που στην ίδια άρεσε πολύ, αλλά το twitter είχε άλλη άποψη...

Με βάση τα περισσότερα σχόλια των χρηστών είδαμε, πως το φόρεμα της Μαριαλένας δεν άρεσε ιδιαίτερα, την οποία μάλιστα συνέκριναν με το φούξια φόρεμα της Ρίας Κολοβού (δείτε εδώ τις υπόλοιπες κοπέλες).

Τα σχόλια στο twitter για την εμφάνιση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο πάρτι της ένωσης

Ο παίκτης που κερδίζει στον διαγωνισμό τραγουδιού της ένωσης

Φυσικά, στο πάρτι θα εμφανιστεί όπως κάθε χρόνο κι ένας καλλιτέχνης κι αυτή τη φορά θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος θα ξεσηκώνει τους Survivors και θα τους διασκεδάσει με τις επιτυχίες του!

Μάλιστα, δεν θα λείψουν οι συγκινήσεις και τα κλάματα...

Οι παίκτες θα δώσουν όλο τους το είναι προκειμένου να εντυπωσιάσουν πάνω στην σκηνή! Όμως, ούτε και φέτος θα λείψουν οι.. παραφωνίες. Τελευταίος στην κατάταξη θα βγει ο Νίκος Μπάρτζης!

Όσον όμως αφορά την πρώτη θέση, αυτή την κέρδισε μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι η Ρία Κολοβού!