Survivor all star: Με λαμπερά μίνι φορέματα και τακούνια - Απαστράπτουσες οι γυναίκες και αγνώριστοι οι άντρες στο πάρτι της ένωσης

Αγνώριστοι όλοι τους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Με λαμπερά μίνι φορέματα και τακούνια - Απαστράπτουσες οι γυναίκες και αγνώριστοι οι άντρες στο πάρτι της ένωσης

Ημέρας απόλαυσης θα λέγαμε, πως ήταν η Κυριακή (23/4) στο Survivor all star για μαχητές και διάσημους, καθώς οι παίκτες λίγο πριν το πάρτι της ένωσης είχαν αρχικά την ευκαιρία αρχικά να κάνουν ένα ολοκληρωμένο μπάνιο μετά από 3,5 μήνες (δείτε εδώ τις αντιδράσεις τους).

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένας καλλωπισμός για άντρες και γυναίκες και στο τέλος ήρθε το αποκορύφωμα. Μαχητές και μαχήτριες αλλά και όλοι οι διάσημοι ήταν αγνώριστοι, όταν ένας ένας έβαλαν καθαρά και σιδερωμένα ρούχα.

Η μεταμόρφωση των παικτών στο Survivor all star

Να πούμε εδώ, πως τα κορίτσια όλα έλαμπαν μέσα στα φορέματα και στα τακούνια, που διάλεξαν να βάλουν...ενώ οι άντρες ήταν πιο καλοντυμένοι και εντυπωσιακοί από ποτέ!

Ο παίκτης που κερδίζει στον διαγωνισμό τραγουδιού της ένωσης

Φυσικά, στο πάρτι θα εμφανιστεί όπως κάθε χρόνο κι ένας καλλιτέχνης κι αυτή τη φορά θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος θα ξεσηκώνει τους Survivors και θα τους διασκεδάσει με τις επιτυχίες του!

Μάλιστα, δεν θα λείψουν οι συγκινήσεις και τα κλάματα...

Οι παίκτες θα δώσουν όλο τους το είναι προκειμένου να εντυπωσιάσουν πάνω στην σκηνή! Όμως, ούτε και φέτος θα λείψουν οι.. παραφωνίες. Τελευταίος στην κατάταξη θα βγει ο Νίκος Μπάρτζης!

Όσον όμως αφορά την πρώτη θέση, αυτή την κέρδισε μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι η Ρία Κολοβού!