Survivor all star: Έκαναν μπάνιο μετά από 3,5 μήνες - Σκηνές γέλιου από μαχητές και διάσημους

Δε μπορούσαν να το πιστέψουν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Έκαναν μπάνιο μετά από 3,5 μήνες - Σκηνές γέλιου από μαχητές και διάσημους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έφτασε για το Survivor all star, αφού την Κυριακή 23/4 είδαμε μαχητές και διάσημους να κάνουν μπάνιο, να βάζουν τις κρέμες και τα αρώματά τους μετά από πολλούς μήνες, που όλα αυτά δεν υπάρχουν ούτε σαν ιδέα στο μυαλό τους!

Τα πλάνα από τους παίκτες λοιπόν, που μπαίνουν κάτω από το ντουζ ήταν απολαυστικά, με τις αντιδράσεις τους να είναι μία και μία...φυσικά η διάθεση τους είχε ανέβει και έτσι δεν έλειψαν τα πειράγματα και τα χιουμοριστικά σκηνικά μεταξύ τους (δείτε εδώ τι ήταν αυτό, που ενόχλησε τη Μαριαλένα νωρίτερα).

Μαχητές και διάσημοι έκαναν μπάνιο στο Survivor all star

Ο παίκτης που κερδίζει στον διαγωνισμό τραγουδιού της ένωσης

Φυσικά, στο πάρτι θα εμφανιστεί όπως κάθε χρόνο κι ένας καλλιτέχνης κι αυτή τη φορά θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος θα ξεσηκώνει τους Survivors και θα τους διασκεδάσει με τις επιτυχίες του!

Μάλιστα, δεν θα λείψουν οι συγκινήσεις και τα κλάματα...

Οι παίκτες θα δώσουν όλο τους το είναι προκειμένου να εντυπωσιάσουν πάνω στην σκηνή! Όμως, ούτε και φέτος θα λείψουν οι.. παραφωνίες. Τελευταίος στην κατάταξη θα βγει ο Νίκος Μπάρτζης!

Όσον όμως αφορά την πρώτη θέση, αυτή την κέρδισε μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι η Ρία Κολοβού!