Survivor all star: «Ρε πάμε καλά, πάτε καλά;» - Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την παραγωγή του ΣΚΑΪ

''Άστραψε και βρόντηξε''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Ρε πάμε καλά, πάτε καλά;» - Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την παραγωγή του ΣΚΑΪ

Όσα ξέραμε για το Survivor all star αναμένεται να ανατραπούν μετά την ένωση των ομάδων και το πάρτι, που θα προηγηθεί. Μάλιστα με ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έχει γίνει γνωστό, πως φέτος τα πράγματα θα αλλάξουν.

Πιο αναλυτικά, σε μία παραλία θα ζουν όλοι οι παίκτες, ωστόσο σε μία κοινή καλύβα και όχι σε δύο, όπως γινόταν τα άλλα χρόνια στα παλιότερα παιχνίδια. Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να μην άρεσε σε όλους, όπως στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία την Κυριακή 23/4 έκανε έντονα παράπονα...

Δείτε επίσης: «Θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη έκπληξη» - Διέρρευσε αποκάλυψη για το πάρτι της ένωσης

Η αντίδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για την ένωση των ομάδων

«Αυτή η εξέλιξη, που γίνεται η ένωση και θα είμαστε μπλε και κόκκινοι σε μία καλύβα δε μου αρέσει. Θα μπούμε 17 άτομα στην ίδια καλύβα; Ρε πάμε καλά, πάτε καλά, που πάμε;», είπε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο παίκτης που κερδίζει στον διαγωνισμό τραγουδιού της ένωσης

Όλοι οι παίκτες θα κάνουν μπάνιο, θα βαφτούν, θα βάλουν τα καλά τους και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους! Όπως είδαμε από το trailer όλοι είναι πραγματικά αγνώριστοι μετά το makeover τους αλλά και έτοιμοι όχι να φάνε και να χορέψουν, αλλά και να... μοιραστούν με όλους τις φωνητικές τους ικανότητες -δείτε εδώ τι τραγούδια θα πουν!

Φυσικά, θα εμφανιστεί όπως κάθε χρόνο κι ένας καλλιτέχνης κι αυτή τη φορά θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος θα ξεσηκώνει τους Survivors και θα τους διασκεδάσει με τις επιτυχίες του!

Μάλιστα, δεν θα λείψουν οι συγκινήσεις και τα κλάματα...

Οι παίκτες θα δώσουν όλο τους το είναι προκειμένου να εντυπωσιάσουν πάνω στην σκηνή! Όμως, ούτε και φέτος θα λείψουν οι.. παραφωνίες. Τελευταίος στην κατάταξη θα βγει ο Νίκος Μπάρτζης!

Όσον όμως αφορά την πρώτη θέση, αυτή την κέρδισε μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι η Ρία Κολοβού!