Survivor all star: «Θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη έκπληξη» - Διέρρευσε αποκάλυψη για το πάρτι της ένωσης

Από άτομο, που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη έκπληξη» - Διέρρευσε αποκάλυψη για το πάρτι της ένωσης

Για τους τους τηλεθεατές, που δε χάνουν επεισόδιο από το Survivor all star τη Κυριακή 23/4 θα είναι και επίσημα η μεγάλη στιγμή, που όλοι περιμένουν, καθώς έφτασε και αυτή δεν είναι άλλη από το πάρτι της ένωσης.

Μετά λοιπόν, από μήνες παραμονής των παικτών στις καλύβες του Άγιου Δομίνικου...ήρθε η στιγμή, που οι διαγωνιζόμενοι θα πλυθούν, θα βάλουν τα καλά τους, θα φάνε χωρίς αύριο και φυσικά θα διασκεδάσουν στους ρυθμούς του Στέλιου Ρόκκου.

Αποκαλύψεις για το πάρτι της ένωσης στο Survivor all star

Λίγο πριν προβληθεί το σημερινό (23/4) επεισόδιο είχαμε κάποιες αποκαλύψεις από το Γειά σου και το σεφ, Αλέξανδρο Παπανδρέου, ο οποίος είναι στον Άγιο Δομίνικο και μαγείρεψε ειδικά για τους παίκτες τονίζοντας, πως έχουν συμβεί γεγονότα, που θα εκπλήξουν τόσο το κοινό, όσο και τους παίκτες (δείτε εδώ τον παίκτη, που κερδίζει απόψε στο διαγωνισμό τραγουδιού).

Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία μετά την ένωση

Από αύριο, Δευτέρα 23/4, όλα θα επιστρέψουν στην κανονική τους ροή..

Μπορεί οι δύο ομάδες να βρίσκονται πια στην ίδια καλύβα, όμως θα συνεχίζουν να αγωνίζονται για τις ασυλίες και τα έπαθλα για αυτό και αύριο θα παίξουν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα μπει με το δεξί στα νέα δεδομένα και θα εξασφαλίσει την πρώτη νίκη, θα είναι η Κόκκινη!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σε λίγο θα σας έχουμε και τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση!