Survivor All Star spoiler 23/4: Τους εντυπωσίασε όλους - Ο παίκτης που κερδίζει στον διαγωνισμό τραγουδιού της ένωσης

Θα τους μαγέψει με την σκηνική του παρουσία και θα βγει πρώτος! Ποιος όμως θα βγει τελευταίος;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star spoiler 23/4: Τους εντυπωσίασε όλους - Ο παίκτης που κερδίζει στον διαγωνισμό τραγουδιού της ένωσης

Η στιγμή που όλοι και ειδικά οι παίκτες του Survivor all star περιμένουμε έφτασε και αυτή δεν είναι άλλη από το πάρτι ένωσης, το οποίο θα προβληθεί απόψε 23/4 στον ΣΚΑΙ. Όλοι οι παίκτες θα κάνουν μπάνιο, θα βαφτούν, θα βάλουν τα καλά τους και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους!

Όπως είδαμε από το trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγο, όλοι είναι πραγματικά αγνώριστοι μετά το makeover τους αλλά και έτοιμοι όχι να φάνε και να χορέψουν, αλλά και να... μοιραστούν με όλους τις φωνητικές τους ικανότητες -δείτε εδώ τι τραγούδια θα πουν!

Φυσικά, θα εμφανιστεί όπως κάθε χρόνο κι ένας καλλιτέχνης κι αυτή τη φορά θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος θα ξεσηκώνει τους Survivors και θα τους διασκεδάσει με τις επιτυχίες του!

Μάλιστα, δεν θα λείψουν οι συγκινήσεις και τα κλάματα...

Ο παίκτης που κερδίζει στον διαγωνισμό τραγουδιού της ένωσης στο Survivor all star

Οι παίκτες θα δώσουν όλο τους το είναι προκειμένου να εντυπωσιάσουν πάνω στην σκηνή! Όμως, ούτε και φέτος θα λείψουν οι.. παραφωνίες. Τελευταίος στην κατάταξη θα βγει ο Νίκος Μπάρτζης!

Όσον όμως αφορά την πρώτη θέση, αυτή την κέρδισε μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι η Ρία Κολοβού!