Survivor All Star: «Ζωντανή εγκυκλοπαιδεια είστε» - Η Μαριαλένα είπε την Νέα Υόρκη "πόλη του φωτός" και το twitter έστησε πανηγύρι

Επική γκάφα...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Ζωντανή εγκυκλοπαιδεια είστε» - Η Μαριαλένα είπε την Νέα Υόρκη

Μπλε και Κόκκινοι ετοιμάστηκαν στο αποψινό 25/5 επεισόδιο του Survivor all star και πήγαν να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό στον αγώνα. Ήδη από το χθεσινό συμβούλιο, ο παρουσιαστής τους είχε πει πως θα παίξουν για ένα τεράστιο έπαθλο το οποίο δεν έχει ξανά δοθεί ποτέ στα χρονικά του παιχνιδιού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, οι παίκτες ανυπομονούσαν να δουν τι είναι. Αρχικά, ο Γιώργος Λιανός τους αποκάλυψε πως στην παρέα τους απόψε βρίσκεται ο nescafe. Αύριο το πρωί, όμως η ομάδα που θα κέρδιζε θα πήγαινε στο αεροδρόμιο, με προορισμό την... Νέα Υόρκη για 3 ολόκληρες μέρες!

Φυσικά, στο άκουσμα του επάθλου όλοι ούρλιαξαν, μιας και οι περισσότεροι δεν έχουν πάει ποτέ και είναι όνειρο ζωής (δείτε εδώ την αντίδρασή τους).

Η επική γκάφα της Μαριαλένας με το αποψινό έπαθλο

Ο παρουσιαστής έδωσε μεταξύ άλλων τον λόγο στην Μαριαλένα, η οποία είπε:

«Νέα Υόρκη, στο κέντρο του κόσμου, στην πόλη του φωτός. Εγω έχω ξαναπάει με τον στη Νέα Υόρκη σε αυτά που ανέφερες. Έχω χάσει τα λόγια μου, πρέπει να κερδίσουμε το έπαθλο». Τότε όλοι γέλασαν μιας και μπέρδεψε το Παρίσι με την Νέα Υόρκη, με τον Σάκη Κατσούλη να την διορθώνει αμέσως.

«Τι να πω και εγώ, δεν έχουμε πάει στη Νέα Υόρκη, μου το φύλαγε. Είναι όνειρο ζωής να πάω στη Νέα Υόρκη. Η κοπέλα μου έχει πάει στη Νέα Υόρκη αλλά όχι μαζί μου», ανέφερε ο ίδιος αμέσως μετά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτήν την γκάφα...