«Η ζούγκλα του Τριανταφυλλόπουλου με σκηνοθεσία live news Ευαγγελάτου» - "Πανηγύρι" στο twitter για την πρεμιέρα της Αρένας με την Μαρία Αναστασοπούλου

«Ωραία, προβλέπεται χαρδαβέλικο μαναφούκι!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η ζούγκλα του Τριανταφυλλόπουλου με σκηνοθεσία live news Ευαγγελάτου» -

Η Μαρία Αναστασοπούλου το βράδυ της Τετάρτης 31/5 έκανε πρεμιέρα με την Αρένα, τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 και πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι συντονίστηκαν για να την παρακολουθήσουν και να δουν ποια είναι τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται, ποιοι είναι οι καλεσμένοι και ποια είναι η διαφορά της μετά υπόλοιπα late night show.

Παρόλα αυτά, οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι τόσο θετικές. Αρκετοί εκνευρίστηκαν με το γεγονός πως όλοι είχαν τσαντιστεί και φώναζαν από τα πρώτα λεπτά της συζήτησης, άλλοι δήλωσαν πως τους θυμίζει την "Ζούγκλα" και παλιά τηλεόραση, όμως υπήρχαν και εκείνοι που αποθέωσαν την παρουσιάστρια και την στηρίζουν μέχρι τέλους.

Διαβάστε επίσης: «Τώρα άκου πως θα το πάμε το έργο αυτή τη φορά...» - Ένταση στον αέρα του Πρωινού με την Μαρία Αναστασοπούλου

Οι αντιδράσεις στο twitter για την πρεμιέρα της Αρένας

Τα πρώτα λόγια της Μαρίας Αναστασοπούλου

Πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα και για τον σταθμό, αλλά και για την ίδια, καθώς την έχουμε συνηθίσει στην πρωινή ζώνη και στο Καλημέρα Ελλάδα, επομένως η αγωνία για το μέλλον αυτού είναι μεγάλη.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο φόρεμα, καλωσόρισε το κοινό, αλλά και τους συνεργάτες της και αμέσως ξεκίνησε να μιλά για τα θέματα τα οποία έχει ετοιμάσει με την ομάδα της. Από το άγχος, ωστόσο, μπερδεύτηκε και καλημέρισε τους καλεσμένους της.

Διαβάστε επίσης: Θύμα κλοπής η Μαρία Αναστασοπούλου - Σε μεγάλη αναστάτωση η δημοσιογράφος

«Κύριες και κύριοι καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στην Αρένα του ΑΝΤ1 που ξεκινάει αμέσως τώρα. Έτσι λοιπόν η Αρένα μας αποκαλύπτεται κυρίες και κύριοι απόψε. Κάθε Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ έχουμε να πούμε πολλά. Πρωταγωνιστές πήρατε ήδη μία γεύση ιστοριών που μας συγκλόνισαν θα τους έχουμε εδώ και θα βρίσκουμε νέες πτυχές σε όλες αυτές τις ιστορίες. Να καλησπερίσω πάρα πολύ γρήγορα τους καλεσμένους μας αλλά και τους συναδέλφους που είναι σήμερα εδώ. Άρια Καλύβα, καλώς την, Κέλλυ Χεινωπόρου, Ανδρέας Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε. Βλέπετε ήδη τον κ. Θεοδωρόπουλο, την Λία Κοντοπούλου, τον κ. Σούρα και την κα. Βαρελά. Kαλημέρα σε όλους σας», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.