«Δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα, έχουμε και τις #σταρ του κ@λου» - Ασύλληπτο κράξιμο στην Μαρία Σολωμού με αφορμή την επίθεση σε αεροπορική

Τι αναφέρει ο νόμος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα, έχουμε και τις #σταρ του κ@λου» - Ασύλληπτο κράξιμο στην Μαρία Σολωμού με αφορμή την επίθεση σε αεροπορική

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 η Μαρία Σολωμού, εξομολογήθηκε την περιπέτεια που πέρασε στο αεροδρόμιο με γνωστή αεροπορική εταιρία, λίγες ημέρες μετά την δημόσια καταγγελία της Ζέτας Μακρυπούλια. Όπως αποκάλυψε δεν γνώριζε πως πρέπει να έχει μαζί της το βιβλιάριο του σκύλου της, καθώς τόσα χρόνια που πετάει για Θεσσαλονίκη δεν της το έχουν ζητήσει ποτέ.

«Την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα για Θεσσαλονίκη και μπήκα ηλεκτρονικά να έκλεισα ένα εισιτήριο για εμένα και την Μαύρα (τον σκύλο μου). Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω online check, φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ζυγίσουν το σκύλο νωρίτερα. Λέω οκ θα πάω λίγο νωρίτερα. Η μόνη υποσημείωση που βγήκε είναι ότι πέρα από τα λεφτά που μου πήραν για το πήγαινε – έλα του σκυλιού, είναι να έχω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω βιβλιάριο του σκυλιού.

Θα πίστευε κάποιος ότι λογικά ότι θα έπρεπε να είμαι ενήμερη και να ξέρω ότι τα σκυλάκια πετάνε με το βιβλιάριό τους. Δεν το φαντάστηκα, γιατί αφενός δεν βγήκε κάποια υποσημείωση από κάτω, αφετέρου έχει τύχει να μην μου ζητήσουν ποτέ εμένα. Οπότε δεν ήξερα ότι για τις πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται, επαναλαμβάνω, για να μην παρεξηγηθούμε, βιβλιάριο το σκυλί. Περίμενα κάνα τεταρτάκι, μέχρι να πειστεί η υπεύθυνη από τον άνθρωπο στο γκισέ να βγει έξω. Βγήκε μόνο όταν πήγα να...», είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ όλα όσα εξομολογήθηκε.

Στο twitter λοιπόν επικράτησε χάος από τον κόσμο που έσπευσε να της απαντήσει και να την κράξει πως, η εν λόγω αεροπορική εταιρία και όχι μόνο, έχει ως κανόνα πως πρέπει όσοι θέλουν να ταξιδέψουν με τα κατοικίδια τους, να έχουν το βιβλιάριο τους.

Τι γράφτηκε στο twitter για την Μαρία Σολωμού