Survivor all star: «Το ξεφτιλίκι το ίδιο» - Οργή στο twitter με το ύπουλο σχέδιο Μπάρτζη, Κατσούλη & Ρουμελιώτη

«Να δώσεις τη Σταυρούλα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Το ξεφτιλίκι το ίδιο» - Οργή στο twitter με το ύπουλο σχέδιο Μπάρτζη, Κατσούλη & Ρουμελιώτη

Μέχρι να φτάσουμε στο μεγάλο τελικό του Survivor all star θα λέμε, ότι δεν τα έχουμε δει όλα, καθώς μέχρι και το τελευταίο εξελίξεις θα συμβαίνουν εξελίξεις και ανατροπές, όπως αυτή της Τρίτης 27/6.

Αφού φτάσαμε να δούμε τον Νίκο Μπάρτζη να δίνει τα χέρια με το Σάκη Κατσούλη δεν ξέρουμε τι άλλο αναμένεται να προκύψει. Μετά τις νέες εξελίξεις σχετικά με το πως θα βγαίνει ο υποψήφιος προς αποχώρηση γίνονται συμμαχίες.

Συμμαχίες σαν αυτή του Νίκου με το Σάκη δεν ήταν αναμενόμενη και έτσι τι ύπουλο σχέδιο, που αποκάλυψαν μπροστά στην κάμερα είδαμε να σχολιάζεται με το χειρότερο τρόπο από τους χρήστες του twitter.

Δείτε εδώ ποιος παίρνει όλες τις ατομικές ασυλίες της εβδομάδας!

Τα σχόλια στο twitter με το σχέδιο Μπάρτζη, Κατσούλη & Ρουμελιώτη στο Survivor all star

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το μέλλον του παιχνιδιού

Τα περιθώρια στενεύουν στο Survivor all star, η κούραση μεγαλώνει και γενικότερα οι παίκτες προσπαθούν να συγκεντρώσουν τις τελευταίες τους δυνάμεις και να φτάσουν στο μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι.

Μέσα από τη νέα ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού τη Δευτέρα 26/6 έγινε γνωστό στους παίκτες και στο κοινό, πως από εδώ και στο εξής, που το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό αλλάζουν και άλλα δεδομένα.

Πιο αναλυτικά, τη βδομάδα που τρέχει θα δούμε δύο αγώνες ασυλίας και σε κάθε συμβούλιο θα βγαίνει ένας παίκτης στον τάκο από την ψηφοφορία και άλλος ένας από τον MVP παίκτη.

Αυτό, που θα ισχύσει ξανά είναι ότι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα έχει τη δυνατότητα μέσα από το δεύτερο αγώνα ασυλίας να κερδίσει και έτσι να διώξει από πάνω του την υποψηφιότητά του.

Τα δεδομένα αυτά αυξάνουν τον ανταγωνισμό και εμείς περιμένουμε να δούμε ανατρεπτικούς στίβους μάχης!