«Αυτό εδώ ξέρετε τι είναι;» - Σάλος στο twitter με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη από το Μόντε Κάρλο

«Έκανε κάτι που κάνουν όλες οι γυναίκες και βγάζει λεφτά......»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Αυτό εδώ ξέρετε τι είναι;» - Σάλος στο twitter με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη από το Μόντε Κάρλο

Κι ενώ η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο με την κολλητή της Στέλλα Πάσσαρη και το νουνίτο, το όνομά της έχει γίνει πρώτο στα trend του twitter εδώ και λίγες ώρες. Όποιος ξέρει και ακολουθεί την γνωστή influencer γνωρίζει πως καθημερινά δημοσιεύει πληθώρα αναρτήσεων για το τι συμβαίνει στη ζωή της κι όπως φαντάζεστε, λοιπόν, η δραστηριότητά της στα social τώρα που βρίσκεται στο Μονακό έχει αυξηθεί κατά 1.000%!

Μεταξύ, λοιπόν, τον αναρτήσεών της από την ζωή της εκεί, ένα βίντεο που θηλάζει το μωράκι της (δείτε εδώ πως ενδέχεται να το ονομάσουν) ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων! Τα σχόλια που γράφτηκαν πολλά, τόσο αρνητικά όσο και... θετικά!

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Για την ακρίβεια το βίντεο σχολιάστηκε στο Twitter με αρκετούς να κατακρίνουν την Ιωάννα Τούνη για έλλειψη διακριτικότητας ενώ αρκετοί ανέφεραν πως δεν υπήρχε λόγος να δείξει ολόκληρο το στήθος της δημόσια. Kάποιοι άλλοι υποστήριξαν την επιλογή της και χαρακτήρισαν υπερβολικές τις αρνητικές αντιδράσεις.

Όσα γράφτηκαν στο Twitter για την Ιωάννα Τούνη

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Tik Tok πήρε φωτιά από σχόλια και αντιδράσεις για εντελώς άλλο πράγμα όμως! Η γνωστή influencer έκανε ένα unboxing με τις αγορές της από πανάκριβους οίκους του Μονακό... Καταλάβατε τι συνέβη στα σχόλια...