Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πώς θα βαφτίσουν τον "Νουνίτο"

Το επικρατέστερο όνομα

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πώς θα βαφτίσουν τον

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διανύουν τις πιο όμορφες στιγμές τους πλάι στον γιο τους. Πριν έξι μήνες έγιναν γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

H influencer έφερε στον κόσμο τον γιο τους, που έχει ξετρελάνει τους πάντες με την κοινωνικότητά του. Τον παίρνει μαζί της στη δουλειά, στο γυμναστήριο, στα ταξίδια και μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Και το όνομα αυτού;

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα ποιο είναι το όνομα που θα δώσουν στο μωράκι τους (δείτε λεπτομέρειες για τη βάφτιση) αλλά το μεσημέρι της Κυριακής η εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" αποκάλυψε ποιο είναι το επικρατέστερο όνομα για τον γιο του αγαπημένου ζευγαριού.

Αυτό δεν είναι άλλο από το "Πάρης". Και σίγουρα το "Πάρης Αλεξάνδρου" είναι εύηχο και... καλλιτεχνικό, με τη Ναταλία Γερμανού να δεσμεύεται πως αν ο "Πάρης Αλεξάνδρου" γίνει τραγουδιστής, θα του γράψει το πρώτο του τραγούδι".

Γιατί "Νουνίτο";

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα ποιο είναι το όνομα που θα δώσουν στον “Νουνίτο”, όπως τον αποκαλούν και τον έχουμε μάθει όλοι μέσα από τα social media τους.

"Μου στέλνετε γιατί τον ονόμασα Νουνίτο. Νομίζετε ότι είναι το όνομά του. Δεν τον λένε Νουνίτο, δεν είναι ισπανικό. Πως λέμε αγάπη μου, φως μου. Είναι Νουνίτο. Νομίζω ότι βγήκε κάπως με το γαλατάκι ότι έχει σχέση. Ότι κάνει νούνι, νούνι όλη μέρα, γιατί θηλάζω. Και μου βγήκε Νουνίτο και αν το δεις μοιάζει με νούνι", είχε αποκαλύψει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο που ανέβασε στο YouTube.


TAGS: