«Εμείς τώρα ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΨΟΥΜΕ» - Σπαραγμός στο twitter με το φινάλε του Σασμού

Είδαν την αποθέωση οι πρωταγωνιστές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εμείς τώρα ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΨΟΥΜΕ» - Σπαραγμός στο twitter με το φινάλε του Σασμού

Το βράδυ της Πέμπτης 13/7 ο δεύτερος κύκλος της σειράς Σασμός, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και το τέλος βάφτηκε με αίμα. Είδαμε έναν πρωταγωνιστή να πέφτει νεκρός, ενώ ακούσαμε και έναν πυροβολισμό χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν αυτό που πέθανε η τραυματίστηκε είναι ο Νικηφόρος ή ο Μαθιός.

Από την άλλη, Αργυρώ και Αστέρης χωρίς να γνωρίζουν τίποτα από όλα αυτά που συμβαίνουν, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Τους πάντρεψε μυστικά ο παπά Μιχάλης, ενώ κουμπάρα ήταν η μητέρα της, Μαρίνα.

Άσχημό όμως ήταν το τέλος της Καλλιόπης που έπαθε εγκεφαλικό (δείτε τι θα της συμβεί) μη γνωρίζοντας αν το Μαθιός θα βγει ζωντανός από όλη αυτή την υπόθεση, αλλά και της Βασιλικής η οποία πάνω στην μανία της να προλάβει το κακό, τράκαρε με το αυτοκίνητό της (δείτε εδώ ποια θα είναι η κατάσταση της στον τρίτο κύκλο).

Το twitter συγκλονισμένο από τα όσα διαδραματίστηκαν στις οθόνες μας, σχολίασε την κάθε σκηνή. Την απόλυτη αποθέωση είδε ο Δημήτρης Αλεξανδρής που υποδύθηκε τον Φαρμάκη. Η σκηνή που αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια του Παύλου που τον μαχαίρωσε, τους καθήλωσε όλους. Ο κακός της σειράς, βρήκε την λύτρωση, συναντώντας στην άλλη ζωή την αγαπημένη του, που σκότωσε ο Αντώνης πριν πολλά χρόνια.

Δείτε επίσης στον τρίτο κύκλο της σειράς: «Και από μακριά κοντά μου θα σας έχω» - Φεύγει για πάντα ο...

Τι γράφτηκε στο twitter για τον Αλεξανδρή στον Σασμό

Η σκηνή με Μαθιό και Νικηφόρο

Συγκλονιστική ήταν και η σκηνή με τον Μαθιό και τον Νικηφόρο. Ο νεαρός έμαθε πως τελικά εκείνος ήταν που σκότωσε τον πατέρα του, με έναν αναπάντεχο τρόπο. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι πως ο Στεφανής δεν είναι ο πατέρας του, αλλά ο Μαθιός....

Όλοι έγραψαν πως περίμεναν πως και πως αυτή την σκηνή, με τους δυο άντρες να αναμετριούνται! Δεν περίμεναν όμως πως η Βασιλική δυστυχώς δεν θα προλάβαινε να τους σταματήσει...

Ο γάμος Αργυρώς - Αστέρη

Βέβαια το twitter δεν άφησε ασχολίαστο και τον κρυφό γάμο της Αργυρώς με τον Αστέρη που μόνο δυο άνθρωποι ήξερα και ήταν μπροστά. Ο παπά Μιχάλης και η Μαρίνα.