Χαμός στο twitter με τις σκηνές στην πρεμιέρα της σειράς "Η Παραλία" - «Ωραία ξεκινήσαμε»

«Ένα χρόνο περιμέναμε γι' αυτούς»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χαμός στο twitter με τις σκηνές στην πρεμιέρα της σειράς

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 4/9 στην ΕΡΤ η νέα σειρά «Η παραλία», η οποία όπως φάνηκε κατάφερε να συνταράξει το τηλεοπτικό κοινό. Πρόκειται για ένα σίριαλ που βασίζεται στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή "Το κορίτσι με το σαλιγκάρι" και η υπόθεση εξελίσσεται στα Μάταλα της Κρήτης το 1969. Η σκηνοθεσία είναι του Στέφανου Μπλάτσου, που αγαπήσαμε από τους Singles, ενώ το καστ θα περιλαμβάνει τους: Δημήτρη Μοθωναίο, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Μάκη Παπαδημητρίου, Δημοσθένη Παπαδόπουλο, Γιούλικα Σκαφιδά, Νικόλα Παπαγιάννη, Ευσταθία Τσαπαρέλη κ.ά.

Το εξαιρετικό καστ των ηθοποιών αυτών, λοιπόν, οι ερμηνείες, η σκηνοθεσία και φυσικά το σενάριο κατάφεραν να φέρουν την Παραλία στην πρώτη θέση των hashtag στο twitter με τους τηλεθεατές να γράφουν χαρακτηριστικά «Η σειρά είναι εξαιρετική, άξιζε η αναμονή».

#HParalia

Διαβάστε επίσης: Η παραλία: Μπαμπάς & κόρη στην ίδια σειρά - Ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη και η δεμένη σχέση με τον Παπαγεωργίου

Τι θα δούμε απόψε 5/9 στο δεύτερο επεισόδιο

Το πένθος για τον φόνο και η αγωνία για την εύρεση του δολοφόνου έχει συνταράξει το χωριό των Ματάλων, αλλά περισσότερο απ' όλους την ίδια την Υπατία. Οι κάτοικοι του χωριού δείχνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός καθώς ένας τέτοιος φόνος είναι πρωτόγνωρος για το μέρος.

Η μικρή κοινότητα των Ματάλων αρχίζει να αντιμετωπίζει το κοινόβιο των χίπηδων με καχυποψία και ασκεί πίεση στον ενωμοτάρχη και τον χωροφύλακα της περιοχής ώστε να βρουν άμεσα τον δολοφόνο. Η υπόθεση προσελκύει το ενδιαφέρον της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών η οποία αποφασίζει να στείλει στα Μάταλα έναν από τους πιο έμπειρους υπαστυνόμους της, τον οξυδερκή Ανδρέα Καραχάλιο.