Μπαμπάς & κόρη στην ίδια σειρά - Ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη και η δεμένη σχέση με τον Παπαγεωργίου

Τον ξέρετε πολύ καλά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα ευχάριστα νέα για τη ζωή της Δανάης Μιχαλάκη, που είχαμε φροντίσει πρώτοι να σας μεταφέρουμε από το Youweekly έγιναν και επίσημα γνωστά με την ηθοποιό να ανακοινώνει, πως είναι έγκυος.

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν λοιπόν, η ηθοποιός και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Όλα κυλούν όμορφα για το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού εκτός από τα προσωπικά του και τα επαγγελματικά τους σκίζουν.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η εγκυμονούσα έχει κάνει γυρίσματα για τη σειρά ''Η παραλία'' της ΕΡΤ, στην οποία θα τη δούμε να παίζει ξανά μαζί με τον Γιάννη Κουκουράκη και όχι μόνο...

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης επανασυνδέονται τηλεοπτικά στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία» , βασισμένη στο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», που διαδραματίζεται στα θρυλικά Μάταλα την εποχή που είχαν βρει εκεί καταφύγιο τα «παιδιά των λουλουδιών».

Πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι η Δανάη Μιχαλάκη με τον Κώστα Νικούλι και στο πλευρό τους θα δούμε τον Γιάννη Κουκουράκη, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Δημήτρη Μοθωναίο και τον πατέρα της πρωταγωνίστριας, Γιώργο Μιχαλάκη.

Ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη, η σειρά που θα παίξουν μαζί και η αδυναμία στο γαμπρό του

Ναι καλά ακούσατε! Ο πατέρας της Δανάης είναι ο ταλαντούχος ηθοποιός, Γιώργος Μιχαλάκης, ο οποίος είναι και εκείνος σε φάση γυρισμάτων για τη νέα σειρά της ΕΡΤ. Μεγάλη είναι η χαρά και από τις δύο πλευρές, καθώς μπαμπάς και κόρη έχουν μια απίθανη σχέση και ένα ιδιαίτερο δέσιμο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές στιγμές, που έχει απαθανατίσει ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr από τις οικογενειακές στιγμές αγάπης της Δανάης με τον πατέρα της, το δέσιμο του Μιχαλάκη με τον γαμπρό του, αλλά και τη στενή επαφή με τη συμπεθέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού.

Μιχαλάκη και Μιχαλάκης
Μιχαλάκη και Μιχαλάκης
Γάμος Μιχαλάκη
Μιχαλάκης και Παπαγεωργίου
Μιχαλάκης και Φιλαρέτη