Αποκλειστικό - Δανάη Μιχαλάκη: Φήμες εγκυμοσύνης, λίγο πριν την επέτειο γάμου!

Τριπλή γιορτή στα γενέθλια της ηθοποιού!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Λίγες μέρες πριν γιορτάσει την δεύτερη επέτειο του γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τα γενέθλιά της στις 7 Αυγούστου, κυκλοφόρησαν οι φήμες εγκυμοσύνης... Η Δανάη Μιχαλάκη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του youweekly.gr, περιμένει το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον άντρα της. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές διανύει τους πρώτους 3 μήνες μιας τρυφερής και ευτυχισμένης περιόδου στη ζωή της κάθε γυναίκας.

Για την ώρα όπως ακριβώς σε χαμηλούς τόνους έγινε ο γάμος της και η δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, έτσι ακριβώς αθόρυβα θέλει η ίδια να περάσει και στην συνέχεια την όμορφη περίοδο αυτή της ζωής της κρατώντας ως επτασφράγιστο μυστικό αυτές τις στιγμές που τις μοιράζεται με ελάχιστους δικούς της ανθρώπους.

Το καλύτερο δώρο γάμου και γενεθλίων για την Δανάη Μιχαλάκη!

Με την είδηση της εγκυμοσύνης, είναι σίγουρο ότι αυτή η επέτειος γάμου του ζευγαριού θα είναι η πιο όμορφη της ζωής του και το καλύτερο γαμήλιο δώρο που έκανε ο ένας στον άλλον! Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής των «Polkar» Γιώργος Παπαγεωργίου και η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη γνωρίστηκαν, ερωτεύθηκαν στην Σύρο και μετά από σχέση 2 χρόνων παντρεύτηκαν στην Έπαυλη Τσιροπινά στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους), ενώπιον των συγγενών τους, φίλων και πολλών ηθοποιών από τις «Άγριες Μέλισσες» που έστησαν αμέσως μετά το ωραιότερο beach party μέχρι το πρωί.

Γάμος Δανάη Μιχαλάκη Γιώργου Παπαγεωργίου
NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Από τα Μάταλα στη Σύρο...

Δίπλα στην οικογένειά της και σε αγαπημένα της πρόσωπα, στη Σύρο, βρίσκεται αυτό το διάστημα η τηλεοπτική Δρόσω που αγαπήσαμε στις «Άγριες Μέλισσες» απολαμβάνοντας ξεκούραση και διακοπές στο αγαπημένο της νησί και τόπο καταγωγής της, αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων της νέας πολυαναμενόμενης δραματικής σειράς της ΕΡΤ «Η Παραλία» που θα προβληθεί την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή. Από την Κρήτη, όπου έγινε ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς, στην Σύρο, η Δανάη συναντιέται ξανά με τον τηλεοπτικό Κωνσταντή – Γιάννη Κουκουράκη και υποδύονται ακόμα μια φορά το ζευγάρι...

Τα σχέδια της για τον χειμώνα

Η σειρά «Η Παραλία» είναι σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη και έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην ΕΡΤ1. Με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών μάς μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης την δεκαετία του '60. Εκεί, κάτω από τη σκιά των μοναδικών βράχων, μυστήριο, έρωτας και συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες συμπληρώνουν το ειδυλλιακό σκηνικό. Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης). Ο Γιώργος, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά την Υπατία προκειμένου να ζητήσει το χέρι της και επίσημα από την οικογένειά της.