Τραγωδία στο Αιγάλεω! Οδηγός δεν είδε την συνάδελφό του, μητέρα δυο παιδιών και την σκότωσε με το κλαρκ εν ώρα εργασίας.
Άλλο ένα εργατικό ατύχημα έρχετε να προστεθεί στα εκατοντάδες που συμβαίνουν στον ιδιωτικό τομέα καθώς την Κυριακή το απόγευμα, λίγα λεπτά πριν σχολάσει από το πόστο της στο εργοστάσιο που εργαζόταν, μια γυναίκα 52 ετών έχασε την ζωή της.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του protothema.gr, η άτυχη μητέρα δύο παιδιών, λίγο πριν την λήξη της απογευματινής της βάρδιας (14:00-22:00) έχασε την ζωή της από απροσεξία καθώς παρασύρθηκε από το κλαρκ που σήκωνε παλλέτες.
Βίντεο που κόβει την ανάσα: Άνδρας σώζει παιδιά σε αυτοκίνητο που «κυλάει» χωρίς οδηγό!
Μάλιστα, ο οδηγός που επέβαινε στο κλαρκ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανειδίκευτος και εργολαβικός εργαζόμενος, δηλαδή όχι του εργοστασίου ενώ δεν είχε και δίπλωμα.
Το ατύχημα συνέβη στις 20:00 το απόγευμα της Κυριακής, όταν κατα την μεταφορά φορτωμένης παλλέτας με πλαστικούς δίσκους ο οδηγός από απροσεξία και βιασύνη, δεν είδε την συνάδελφό του και την παρέσυρε με το κλαρκ με αποτέλεσμα να σπάσει ο αυχένας της.
Αμέσως το προσωπικό του εργοστασίου κάλεσε το ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες καθώς η εργαζόμενη δεν είχε τις αισθήσεις της και την μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Τραγική ειρωνεία είναι πως η άτυχη μητέρα σε λίγες μέρες θα έβγαινε σε καλοκαιρινή άδεια για να ξεκουραστεί και να έβλεπε λίγο την οικογένεια της.
Τραγωδία την ώρα του γλεντιού! Ο γάμος βάφτηκε με αίμα…
Σε τραγωδία μετατράπηκε γάμος που βάφτηκε με αίμα! Μάλιστα το περιστατικό έγινε την ώρα του γλεντιού!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες, όταν ένας καβγάς κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά τη διάρκεια ενός γάμου, κοντά στην αρχαία πόλη Μπάαλμπεκ του Λιβάνου, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας.
Ο τραγουδιστής που εμφανιζόταν στον γάμο βρίσκεται μεταξύ των νεκρών του φονικού διαπληκτισμού, που έγινε μετά τα μεσάνυχτα και στον οποίο τραυματίστηκαν επίσης τέσσερις άνθρωποι, σύμφωνα με τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Θρίλερ: Βρέθηκε πτώμα στο σπίτι πασίγνωστου ποδοσφαιριστή!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Αsharq al Αwsat, ο καβγάς ξεκίνησε όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον του τραγουδιστή και του αδελφού του, σκοτώνοντάς τους, προτού πέσει κι ο ίδιος νεκρός. Ο άνδρας φαίνεται πως εξοργίστηκε από τους στίχους ενός τραγουδιού.
Οι πυροβολισμοί αντήχησαν στην περιοχή κι αφού διαδόθηκαν τα νέα, ο στρατός και οι δυνάμεις ασφαλείας ενίσχυσαν την παρουσία τους για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο νέων επεισοδίων, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου.
Κρήτη: Σοκ με νεκρό δίχρονο αγοράκι! Τι συνέβη;
Σοκ έχει προκληθεί στην Κρήτη με τον θάνατο ενός δίχρονου, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Πώς έφυγε από τη ζωή;
Ένα αγοράκι μόλις δύο χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος στην Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το άτυχο παιδί είχε προβλήματα υγείας και σήμερα το πρωί έχασε τη μάχη για ζωή.
Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ο…
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, που είδαν το μικρό παιδί τους να μην έχει σφυγμό και ειδοποίησαν τις αρχές.
Μέσα σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία γιατρού, έσπευσε στο σημείο ωστόσο δεν μπορούσε να προσφερθεί καμία βοήθεια καθώς το άτυχο αγοράκι ήταν ήδη νεκρό.
Τραγωδία στη Κρήτη: Αυτοκτόνησε στο σπίτι του με…
Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη, με άντρα να αυτοκτονεί μέσα στο σπίτι του!
Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας ακόμα άνθρωπος έβαλε τέλος στην ζωή του σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νέα αυτοκτονία σημειώθηκε στα Χανιά σήμερα το πρωί με θύμα έναν άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Στο σημείο βρίσκονται οι άνδρες της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση.
Απόπειρα αυτοκτονίας για γνωστό επιχειρηματία! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;
Σοκ στη Λάρισα! Ιερέας βρέθηκε κρεμασμένος!
Σοκ στη Λάρισα με την είδηση ότι ιερέας βρέθηκε κρεμασμένος!
Θρήνος και θλίψη στο χωριό της Αγιάς, την Μελιβοία με την είδηση ότι βρέθηκε κρεμασμένος ο παπάς του χωριού.
Ο ιερέας (55-60 ετών) που ήταν αγαπητός στους κατοίκους της περιοχής, βρέθηκε απαγχονισμένος το πρωί της Τετάρτης και τον εντόπισε ο ίδιος του ο γιος σε μια αποθήκη στη Βελίκα, όπως αναφέρει το onlarissa.
Ανατριχιαστικό θέαμα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο στην Αρχαία Ολυμπία!
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι αστυνομικές αρχές.


">
">
">
">
">
">
">