Σοκ και θρήνος επικρατεί στην χώρα του Μεξικού τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τα μέσα ένας δημοσιογράφος, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τις για πάνω από μια εβδομάδα, βρέθηκε νεκρός. Την ανακοίνωση για το θάνατο του έκανε η εισαγγελία.
Πρόκειται για τον Μεξικανό δημοσιογράφο Βίκτορ Φερνάνδο Άλβαρες, ο οποίος αγνοείτο για πάνω από μία εβδομάδα στην Πολιτεία Γκερέρο.
Μετά την ιατροδικαστική εξέταση η σορός που βρέθηκαν στο γνωστό θέρετρο του Ακαπούλκο ανήκουν στον Φερνάνδο Άλβαρες, «ο οποίος είχε εξαφανισθεί στις 2 Απριλίου», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.
Πρόκειται για τον δεύτερο δημοσιογράφο που δολοφονείται από τις αρχές του χρόνου στο Μεξικό, μία από τις πιο επικίνδυνες για το επάγγελμα αυτό χώρες στον κόσμο. Στα τέλη Μαρτίου είχε δολοφονηθεί στην Πολιτεία Βερακρούς και η δημοσιογράφος Μαρία Έλενα Φεράλ. Πάνω από 100 δημοσιογράφοι έχουν δολοφονηθεί στη χώρα αυτή από το έτος 2000, ενώ πέρυσι ο αριθμός τους ανήλθε στους 10, σύμφωνα με την οργάνωση Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα (RSF).
Θρήνος ωστόσο, έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως η πασίγνωστη ηθοποιός Λι Φιέρο, πέθανε μετά από σκληρή μάχη που έδωσε απέναντι στον κορωνοϊό.
Πηγή: iefimerida.gr
Όσον αφορά την Ελλάδα – Νεκρός είναι και ένας αγαπημένος δημοσιογράφος από καρκίνο
Θλίψη προκαλεί η είδηση πως έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Άκης Τσόπελας. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών άφησε ο γνωστός αθλητικός συντάκτης σήμερα μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.
Στο πένθος βυθίστηκε την Πέμπτη η αθλητική δημοσιογραφία καθώς έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Άκης Τσοπέλας.
Σε ηλικία μόλις 58 ετών έφυγε, αφού έχασε την σκληρή μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο ο Άκης Τσόπελας βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια του, αλλά και όσους τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του.
Ο εκλιπών εργάστηκε σε πολλές εφημερίδες (Βραδυνή, Sportime, Sportday) ενώ για αρκετά χρόνια ήταν συνεργάτης της εφημερίδας ΦΩΣ των Σπορ.
Στη διάρκεια της καριέρας του εργάστηκε επίσης στο MEGA, ενώ είχε υπάρξει και μέλος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ δημιούργησε και την ιστοσελίδα «Ritorno 2015». Θρήνος ωστόσο προκλήθηκε και με την είδηση πως μια τραγουδίστρια έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις των 25 ετών. Δείτε ποια
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ξέχασε και εκείνη να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του εκλεκτού δημοσιογράφου.


">
">
">
">
">
">
">