"Βόμβα" από τον Σωτήρη Τσιόδρα - Αυτά είναι τα νέα συμπτώματα του κορωνοϊού

Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Βόμβα" από τον Σωτήρη Τσιόδρα. Αυτά είναι τα νέα συμπτώματα του κορωνοϊού που δεν πρέπει να αγνοείτε. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στα ήδη υπάρχοντα συμπτώματα που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος προκειμένου να βρίσκεται σε επιφυλακή.

Σχετικά με τα συμπτώματα που μπορούν να μας οδηγήσουν στην υποψία ότι πάσχουμε από κορονοϊό, ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την σημερινή ενημέρωση ανέφερε πως η λίστα πλέον έχει ανανεωθεί.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στα ήδη υπάρχοντα συμπτώματα που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος προκειμένου να βρίσκεται σε επιφυλακή, έχουν προστεθεί οι κρυάδες, το ρίγος, τις μυαλγίες, την κεφαλαλγία, τον πονόλαιμο, αλλά και την ξαφνική απώλεια της γεύσης ή της όσφρησης.

Την ίδια στιγμή, μία έρευνα που διενεργήθηκε σοκάρει, μιας και δείχνει το πώς ο ιός "γραπώνεται" στο σώμα μας!

πηγή: ethnos.gr

Εκτός από τα νέα συμπτώματα ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε και τον νέο αριθμό των νεκρών

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. To live ο Σωτήρη Τσιόδρα για τον κορωνοϊό έκανε γνωστό πως έχουν καταγραφεί 17 νέα κρούσματα στην χώρα, με τους νεκρούς να είναι 36 πλέον καθώς έχουμε δυο νέους το τελευταίο 24ωρο.

Όπως σημειώσει ο λοιμωξιολόγος, στην κλινική που βρίσκεται στα Νότια Προάστια, δεν έχει εντοπιστεί κανένα νέα κρούσμα, γεγονός που αποδεικνύει την άμεση αντίδραση στην κρίση που προκλήθηκε.

Το σύνολο των κρουσμάτων στην χώρα είναι 2.534 με το 55,5% αυτών να είναι άνδρες.

Αυτή τη στιγμή, 43 συμπολίτες μας είναι διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας, με μέσο όρο ηλικίας τα 67 έτη. Οι 11 είναι γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες. Το 89% των ασθενών πάσχει από κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι.

Συνολικά 65 συμπολίτες μας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ, ενώ έχουν διενεργηθεί 63.087 τεστ, με τον Σωτήρη Τσιόδρα να κάνει μία μικρή αναφορά και στις μελέτες που γίνονται για ένα εμβόλιο. Έχουμε 2 νέους θανάτους με τους νεκρούς να είναι 136.