Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Παπάφη με Σωκράτους, στην Κοζάνη όταν ένα ροτβάιλερ δάγκωσε στο στήθος ένα κορίτσι επτά ετών. Η 7χρονη μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο σκύλος που ήταν δεσποζόμενος ξέφυγε της προσοχής του ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε στο κορίτσι προκαλώντας του τραύματα στο θώρακα.

Η 7χρονη μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με ασθενοφόρο, συνοδεία της ομάδας “ΔΙΑΣ”, ενώ στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, με άνδρες της ΟΠΚΕ να συλλαμβάνουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

Το τραύμα, κατά πληροφορίες, δεν είναι σοβαρό (υποδόρειο και πιθανότατα θα χρειαστούν ράμματα) αλλά το μικρό κορίτσι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την επίθεση του σκύλου. Δείτε και για ποιο λόγο σήμανε συναγερμός στην Ξάνθη.

Με πληροφορίες από kozanimedia.gr και kozanilife.gr

Εκτός από την είδηση με το ροτβάιλερ η ύποπτη στην Καλλιθέα αποκάλυψε το λόγο που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN, το κίνητρο της δράστριας στην επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, ήταν η ερωτική αντιζηλία αλλά μέχρι στιγμής το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που δικαιολογεί τη ζήλια της 35χρονης απέναντι στην Ιωάννα είναι ένα αίτημα φιλίας στο Facebook.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η 35χρονη χωρίς καμία αμφιβολία είναι αυτή που πέταξε το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Περισσότερο σε λίγο…

Βγήκε στη δημοσιότητα το πρόσωπο της βασικής υπόπτου για την επίθεση

Την εικόνα της 35χρονης που βρίσκεται από το πρωί στα χέρια των ανακριτικών αρχών ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, με κίνητρο την ερωτική αντιζηλία, εξασφάλισε το lawandorder.gr.

Η 35χρονη Ελληνίδα, πάντως, μέχρι στιγμής φέρεται να μην έχει ομολογήσει την ειδεχθή πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν η ασφαλιστική όπου δούλευε το θύμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βασική ύποπτη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε μια τηλεκάρτα – με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί – καθώς και μια περούκα, κατοικεί στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Αυτή την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης.

Πηγή: lawandorder.gr