Απαγωγή 10χρονης: Αρνείται τις κατηγορίες η 33χρονη

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Απαγωγή 10χρονης: Αρνείται τις κατηγορίες η 33χρονη

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 11:30 το πρωί, στο γραφείο της α' τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, η απολογία της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης έξω από σχολείο της Τούμπας και αρνείται τα πάντα.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε καμία ασελγής πράξη, κακοποίηση και προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος του 10χρονου κοριτσιού.

«Ήρθαμε να απολογηθούμε και να πούμε την αλήθεια, η οποία αποδεικνύεται και με έγγραφα. Δεν έγινε καμία ασελγής πράξη, καμία κακοποίηση, καμία προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας της ανήλικης», σημείωσε ο κ. Νουλέζας.

Ο ίδιος έκανε και σφοδρή επίθεση σε βάρος του δικηγόρου της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξη Κούγια, για τους ισχυρισμούς του τελευταίου ότι του ζητήθηκε εξωδικαστικός συμβιβασμός με χρήματα από την πλευρά της 33χρονης.

«Είναι αντιδεοντολογικό και ανήθικο να δημοσιοποιούμε το περιεχόμενο μιας ιδιωτικής συνομιλίας. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έγινε οποιαδήποτε οικονομική πρόταση. Έγινε μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κούγια για τις επιθέσεις που δέχομαι στα τηλεοπτικά κανάλια. Τη συνάντηση ανέβαλα εγώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Είναι πάρα πολύ άδικο για τα προσχήματα και για το βωμό της δημοσιότητας που πάντοτε επιδιώκει, να γίνονται επιθέσεις σε βάρος συναδέλφου», τόνισε ο κ. Νουλεζας. Δείτε επίσης τη μεταφορά της στα δικαστήρια με κουκούλα.

πηγή: athensmagazine.gr

Υπόθεση 10χρονης: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει ο δικηγόρος

Αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης θα καταθέσει ο συνήγορος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, Βασίλης Νουλέζας.

«Θα καταθέσουμε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ώστε να δούμε αν τελικά είναι ελαττωμένου καταλογισμού και αν είχε αντίληψη του άδικου της συμπεριφοράς της» είπε συγκεκριμένα.

Η 33χρονη πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Τρίτη 23 Ιουνίου. Σύμφωνα με τον συνήγορό της η ψυχολογική της κατάσταση είναι πολύ επιβαρυμένη. Χθες νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική, όπου της χορηγήθηκαν ηρεμιστικά φάρμακα, γι΄αυτό και σήμερα δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί σύμφωνα με το grtimes.gr.

Όπως είπε ο κ. Νουλέζας σε βάρος της 33χρονης ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε το βίντεο: