Βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ του Άκη Τσοχατζόπουλου

Έχει κορωνοϊό;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ του Άκη Τσοχατζόπουλου

Αρνητικό σε κορωνοϊό ήταν το τεστ στον Ακη Τσοχατζόπουλο ο οποίος νοσηλεύεται από το πρωί, στο Σισμανόγλειο.

του iefimerida.gr ο πρώην υπουργός υπεβλήθη σε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό.

Βίκυ Σταμάτη: «Σπάει» τη σιωπή της για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου - «Η οικογένειά μας δοκιμάζεται...»

Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του Άκη Τσοχατζόπουλου στο νοσοκομείο, η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη επιλέγει να «σπάσει» τη σιωπή της και να μιλήσει ανοιχτά για την υγεία του γνωστού πολιτικού, ξεκαθαρίζοντας πως όλες οι δοκιμασίες που έχει περάσει η οικογένειά τους, έχουν επιβαρύνει την υγεία του.

Στην κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου αναφέρεται με δήλωσή της η σύζυγος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Βίκυ Σταμάτη. Σύμφωνα με την κυρία Σταμάτη, «η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μία ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη».

«Αυτή τη στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα» προσθέτει. «Με τη βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε» καταλήγει η κυρία Σταμάτη.

Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Σισμανόγλειο, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις για κορωνοϊό. H κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη το τελευταίο διάστημα.

Σημειώνεται ότι πριν λίγους μήνες αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του, ενώ και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη έχει αναφερθεί κατά καιρούς στα προβλήματα υγείας του.

Πηγή: ethnos.gr