Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Σε κρίσιμη κατάσταση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο βρίσκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Ο πρώην υπουργός παρουσιάζει καρδιακές αρρυθμίες, ενώ έχει χαμηλή συνείδηση. Ηδη οι γιατροί τον υποβάλλουν σε σειρά εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται πως η κατάσταση του πρώην υπουργού ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες στο νοσοκομείο διακομίσθηκε και η Φώφη Γεννηματά.

Πηγή: iefimerida.gr

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Στο χειρουργείο ο βουλευτής της ΝΔ

Σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του ώμο θα υποβληθεί αύριο, 1η Αυγούστου, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, έπειτα από ατύχημα που είχε πριν λίγες ημέρες, και το οποίο προκάλεσε εξάρθρωμα, με συνέπεια να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και πολύμηνη αποκατάσταση.

Ακόμα μια δυσάρεστη είδηση έκανε την εμφάνισή της σήμερα αφού ένας θάνατος λύγισε τον Γιάννη Σερβετά! Δείτε εδώ την ανατριχιαστική ανάρτησή του.

Θρήνος για τον βουλευτή της ΝΔ., Θάνο Πλεύρη

Βαρύ πένθος για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θάνο Πλεύρη καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Ο ίδιος ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με την μητέρα του και έγραψε: «Μανούλα μου σε Ευχαριστώ για Όλα».

Η Νίκη Πλεύρη νοσηλευόταν εδώ και λίγες μέρες στο ΚΑΤ ύστερα από τραυματισμό της σε τροχαίο ατύχημα.

Ο Θάνος Πλεύρης ευχαρίστησε τους χρήστες του διαδικτύου για τα συλλυπητήρια και έκανε γνωστό ότι η κηδεία της μητέρας του θα τελεστεί την Παρασκευή στο κλειστό οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον, λόγω των συνθηκών της πανδημίας του κορωνοϊού.

πέθανε η μητέρα του Θάνου Πλεύρη