Νέα Σμύρνη - Πατέρας 22χρονου: «Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο»

«Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα Σμύρνη - Πατέρας 22χρονου: «Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο»

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 22χρονου που ακολούθησε την κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, με τον πατέρα του να ισχυρίζεται πως πρόκειται για ένα ευγενικό και ευαίσθητο παιδί που δε θα έκανε κακό.

Ο 22χρονος, που οδηγείται την Παρασκευή, 7 Μαΐου, στον Εισαγγελέα φαίνεται πως κατηγορείται για τρεις ακόμα επιθέσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος νεαρών γυναικών που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης

Η απάντηση του πατέρα του 22χρονου για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη

«Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου, πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του νεαρού σε δηλώσεις του στο Star.

Η θέση του δικηγόρου του 22χρονου

«Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», δηλώνει, από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης.

«Μιλήστε, ουρλιάξτε, κάντε μήνυση»

Η νεαρή κοπέλα, σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε από τον 22χρονο φοιτητή στη Νέα Σμύρνη και θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις κοπέλες που έχουν δεχθεί ή μπορεί να δεχθούν στο μέλλον σεξουαλική παρενόχληση.

«Να μην διστάσουν να μιλήσουν, να ουρλιάξουν, να τρέξουν, να χτυπήσουν τον άλλον. Γενικά στο μυαλό τους την αυτοάμυνα. Σίγουρα! Γενικά αργότερα να μιλήσουν, να μην το κρατήσουν μέσα τους, να πάνε κατευθείαν να κάνουν μήνυση.

Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου. Απλά με ακολούθησε. Δεν επιτάχυνα, πήγαινα κανονικά και απλά κοιτούσα πίσω μου για να δω άμα είναι από πίσω μου ακόμα. Σε κάποια φάση τον έχασα και απλά μπήκα στην πολυκατοικία μου και τον αισθάνθηκα πίσω μου για αυτό κιόλας έκανα αυτές τις κινήσεις που έκανα.

Το έχει κάνει και σε άλλες κοπέλες. Όχι μόνο σε εμένα. Δηλαδή έχουν γίνει και άλλες καταγγελίες. Όταν πήγα να κάνω εγώ καταγγελία έγιναν και άλλες. (...) Μου στείλανε μηνύματα και είδα και στο αστυνομικό τμήμα ότι πήγαν και άλλες κοπέλες να καταθέσουν», είπε χαρακτηριστικά η κοπέλα.

Νέα Σμύρνη θύμα