Σάμος: Νεκροί οι επιβάτες από τη συντριβή αεροσκάφους τύπου Cessna

Τραγωδία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάμος: Νεκροί οι επιβάτες από τη συντριβή αεροσκάφους τύπου Cessna

Τραγική ήταν η κατάληξη του αγνοούμενου αεροσκάφους στην Σάμο μιας και εντοπίστηκε μετά την πτώση με δύο νεκρούς επιβάτες, όπως μετέδωσε το Open.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος το οποίο προερχόταν από το Ισραήλ, έπεσε σε θαλάσσια περιοχή κοντά Σάμο γύρω στις 20:00 της Δευτέρας.

Στην περιοχή Ποτοκάκι της Σάμου έσπευσαν ένα αλιευτικό, ένα σκάφος της Frontex και ένα περιπολικό του Λιμενικού. Ελικόπτερο σούπερ πούμα της πολεμικής αεροπορίας συμμετείχε στις έρευνες

Λίγη ώρα μετά, όπως μεταδίδει το Samos24, εντοπίστηκαν δύο σοροί. Ενός άνδρας και μίας γυναίκας.

Λίγες ώρες πριν τη συντριβή αεροσκάφους στη Σάμο, σημειώθηκε μία ακόμα τραγωδία στη Νίκαια

Ένας 58χρονος επιτέθηκε ρίχνοντας οξύ στην 64χρονη πεθερά του στη Νίκαια, έξω από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρίσκεται στο Κρατικό Νοσοκομείο της περιοχής.

Έριξε το οξύ στο πρόσωπο της γυναίκας, άγνωστο ωστόσο ποιο ήταν το κίνητρό του, όπως και η σύνθεση του υγρού που έγινε χρήση. Πάντως, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το θύμα φέρει ελαφρά εγκαύματα στο πρόσωπο, ενώ ο δράστης, που έχει συλληφθεί, φέρεται να έχει ιστορικό με σοβαρά ψυχιατρικά ζητήματα. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να έχει νοσηλευτεί κατά το παρελθόν.

Η κατάσταση της υγείας της 64χρονης δεν κρίνεται βαριά και αναμένεται να διακομιστεί σε εφημερεύον νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί το όποιο ζήτημα. Στο μεταξύ, σημειώθηκαν εξελίξεις με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

58χρονος έριξε οξύ στην πεθερά του

«Της έριξα οξύ επειδή προσπάθησε να με βιάσει»

Ο ίδιος, όντας ρακοσυλλέκτης με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλείες σε ψυχιατρικά ιδρύματα, επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια επιχείρησε να κάψει με καθαριστικό υγρό μπάνιου την 63χρονη γυναίκα γιατί όπως είπε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όπου οδηγήθηκε, προσπάθησε να τον βιάσει!

Μάλιστα, αρχικά υποστήριξε ότι το θύμα ήταν πεθερά του και στη συνέχεια άλλαξε χωρίς μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί να είναι σε θέση να διευκρινίσουν τη σχέση θύματος και δράστη.

Η 63χρονη, πολύ ελαφρά τραυματισμένη μετεφέρθη στο Αττικό νοσοκομείο που παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ οι αστυνομικοί μέσα από την ακατάληπτη ομολογία του δράστη προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος για τα κίνητρα αυτής της φρικτής επίθεσης η οποία μάλιστα συμπτωματικά σημειώνεται 48 ώρες πριν την έναρξη της δίκης στην πολύκροτη υπόθεσης της «βιτριολίστριας» της Αγιας Ελεούσας με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Νίκαια αποκάλυψη 55χρονου για τη πεθερά