Δικαίωση για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η πρώτη της αντίδραση μετά την απόφαση των δικαστών

Οι δηλώσεις της στις κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δικαίωση για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η πρώτη της αντίδραση μετά την απόφαση των δικαστών

Η ώρα της δικαίωσης ήρθε επιτέλους για την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Το δικαστήριο αποφάσισε την επιβολή ποινής 15 ετών στην Έφη και μάλιστα πρότεινε ποινή έξι μηνών για το αδίκημα της απείθειας.

Η δημοσιογράφος Άννα Κανδύλη αποκάλυψε το απόγευμα της Τετάρτης (27/10) μέσα από το Live News πως ακριβώς αντέδρασε η Ιωάννα, μετά το άκουσμα της απόφασης των δικαστών.

Σύμφωνα με την ίδια λοιπόν, η Ιωάννα ένιωσε τόσο ικανοποιήση όσο και χαρά, ενώ όταν βγήκε έξω από τη δικαστική αίθουσα, αγκάλιασε κατευθείαν ους συγγενείς και τους φίλους της.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου. Έτσι βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου» είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την απόφαση των δικαστών

Έλιωσε το πρόσωπο της Ιωάννας και μετά χάζευε πορνό - Νέα στοιχεία σοκ!

Μετά την ανατριχιαστική αγόρευση του εισαγγελέα (διαβάστε την ολόκληρη εδώ) για την δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso η Έφη ήταν ατάραχη αμέσως μετά την επίθεση και για μέρες συνέχισε την ζωή της κανονικά κάνοντας πράγματα που έκανε και πριν, όπως να επισκέπτεται σάιτ πορνό.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες που επικαλεί η εφημερίδα Espresso αναφέρουν πως η η 36χρονη επισκεπτόταν ιστοσελίδες πορνό σαν να μην είχε συμβεί τίποτα λίγες ημέρες αφότου είχε λιώσει με οξύ το πρόσωπο της Ιωάννας! Σύμφωνα με στοιχεία από την άρση απορρήτου του κινητού της και του υπολογιστή της, η Έφη προέκυψε ότι στις 10.30 και 10.33 π.μ. της 31ης Μαΐου του 2020, δηλαδή 11 ημέρες μετά την φρικιαστική επίθεση είχε επισκεφθεί ροζ ιστοσελίδες ενώ στις 11 έκανε και μια αναζήτηση ειδικής κατηγορίας.

Επίσης, στις 3 Ιουνίου επισκέφθηκε τρεις φορές ιστοσελίδες για ανηλίκους ενώ ισάριθμες φορές μπήκε σε σάιτ πορνό και στις 5 Ιουνίου.Έφη Καρακαντζούλα επίθεση βιτριόλι