Επίθεση με βιτριόλι: Μέγιστη ποινή στην Έφη Κακαράντζουλα

«Όχι» στην αναγνώριση των ελαφρυντικών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Μέγιστη ποινή στην Έφη Κακαράντζουλα

Κάθειρξη 15 ετών επέβαλλε με ομόφωνη απόφαση του το δικαστήριο στην Έφη Κακαράντζουλα για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Για την απείθεια επέβαλλε 6μηνη ποινή φυλάκισης. Αναμένεται η απόφαση για τη συγχώνευση των ποινών.

Με την ανακοίνωση της απόφασης, συγγενείς και φίλοι της Ιωάννας Παλιοσπύρου ξέσπασαν σε λυγμούς καθώς πρόκειται για μία μικρή πρώτη δικαίωση για την άτυχη Ιωάννα και τους ίδιους.

Νωρίτερα κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με απόφαση του εισαγγελέα Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Χαράλαμπο Μαστραντωνάκη, η σύννομη ζωή του υπαιτίου αποδεικνύεται πρωτίστως με την απουσία καταδικαστικών αποφάσεων από το ποινικό του μητρώο που είναι μαχητό τεκμήριο. Η σύννομη ζωή όμως δεν ταυτίζεται με το λευκό ποινικό μητρώο αλλά με τον ουσιαστικό σεβασμό στα προστατευόμενα από το κράτος έννομα αγαθά, ώστε το έγκλημα που έχει τελέσει να είναι η μοναδική παραφωνία.

Έλιωσε το πρόσωπο της Ιωάννας και μετά χάζευε πορνό - Νέα στοιχεία σοκ!

Μετά την ανατριχιαστική αγόρευση του εισαγγελέα (διαβάστε την ολόκληρη εδώ) για την δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso η Έφη ήταν ατάραχη αμέσως μετά την επίθεση και για μέρες συνέχισε την ζωή της κανονικά κάνοντας πράγματα που έκανε και πριν, όπως να επισκέπτεται σάιτ πορνό.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες που επικαλεί η εφημερίδα Espresso αναφέρουν πως η η 36χρονη επισκεπτόταν ιστοσελίδες πορνό σαν να μην είχε συμβεί τίποτα λίγες ημέρες αφότου είχε λιώσει με οξύ το πρόσωπο της Ιωάννας! Σύμφωνα με στοιχεία από την άρση απορρήτου του κινητού της και του υπολογιστή της, η Έφη προέκυψε ότι στις 10.30 και 10.33 π.μ. της 31ης Μαΐου του 2020, δηλαδή 11 ημέρες μετά την φρικιαστική επίθεση είχε επισκεφθεί ροζ ιστοσελίδες ενώ στις 11 έκανε και μια αναζήτηση ειδικής κατηγορίας.

Επίσης, στις 3 Ιουνίου επισκέφθηκε τρεις φορές ιστοσελίδες για ανηλίκους ενώ ισάριθμες φορές μπήκε σε σάιτ πορνό και στις 5 Ιουνίου.Έφη Καρακαντζούλα επίθεση βιτριόλι