Κυπαρισσία: Αυτοκτόνησε στο κελί του ο Ρουμάνος που είχε τσιμεντώσει τη γυναίκα του

Έδωσε τέλος στη ζωή του στις φυλακές Ναυπλίου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κυπαρισσία: Αυτοκτόνησε στο κελί του ο Ρουμάνος που είχε τσιμεντώσει τη γυναίκα του

Σοκ έχει προκαλέσει εδώ και λίγη ώρα, η είδηση, πως ο Ρουμάνος που σκότωσε και τσιμέντωσε την γυναίκα του στην Κυπαρισσία, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί του στις φυλακές Ναυπλίου.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, και συγκεκριμένα στις αρχές Οκτωβρίου, ο Ρουμάνος είχε δεχθεί άγρια επίθεση στις φυλακές Ναυπλίου .

Συγκεκριμένα, η επίθεση σε βάρος του Ρουμάνου είχε γίνει από Αλβανό συγκρατούμενό του. Ο Ρουμάνος μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάποιο σοβαρό τραύμα, και στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακές, αλλάζοντας κελί.

Οι δηλώσεις της δικηγορού της γυναίκας που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία

«Είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι υποψίες είναι πάνω του. Υπάρχουν ενδείξεις, για αυτό εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης. Ογκώδης ο φάκελος της υπόθεσης, εκκρεμούν διαδικασίες, υπάρχουν μηνύσεις, δύο δικαστήρια τον Οκτώβριο. Ο κατηγορούμενος πήγε και την άρπαξε από το νοσοκομείο. Την έσυρε, την εκβίαζε, την εκφόβιζε, έχει δείρει και το μικρό της παιδί.

Αν ζούσε η καημένη η Μόνικα θα έλεγε και για την προηγούμενη σύζυγο του κατηγορούμενο. Οι δύο πρώτες σύντροφοι του 39χρονου κατηγορούμενου πέθαναν, υπήρχαν υποψίες ότι τις σκότωσε αυτός.Η Μόνικα φοβόταν, την εκφόβιζε με το που κατέληξε η πρώην σύντροφός του και ότι θα πάθει τα ίδια αυτή και τα παιδιά της. Έμεινε επειδή τον φοβόταν, επειδή την κακοποιούσε».

Ο κατηγορούμενος είχε στείλει 19 φορές στο νοσοκομείο την Μόνικα, επειδή την ξυλοκοπούσε.

Την ίδια στιγμή, η ξαδερφή της Μόνικα, αποκάλυψε: «Την κυνηγούσε με ένα μαχαίρι. Δεν ξέραμε τι γινόταν μέσα στο σπίτι. Τα τελευταία χρόνια δε είχε επικοινωνία με την Μόνικα. Δεν είχε κινητό. Δεν μπορούσαμε να την βρούμε πουθενά. Ο 39χρονος δεν της επέτρεπε να έχει κινητό. Μέχρι τελευταία, την κυνηγούσε στο δρόμους της Κυπαρισσίας με ένα μαχαίρι».