Τραγωδία στην Πάτρα: Η πρώτη δήλωση του πατέρα για τον θάνατο των τριών παιδιών

Τι απάντησε για τον απινιδωτή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγωδία στην Πάτρα: Η πρώτη δήλωση του πατέρα για τον θάνατο των τριών παιδιών

Δηλώσεις στην εκπομπή Live News έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/2) ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα εντελώς ξαφνικά. Ο ίδιος κλήθηκε να δώσει μερικές απαντήσεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Η οικογένεια των παιδιών έχει ήδη απαντήσει στις προσβολές που δέχεται στα social media για την υπόθεση (δείτε εδώ τι είπε).

Η δήλωση του πατέρα των τριών κοριτσιών

«Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για τον απινιδωτή και τον βηματοδότη. Να ακούσετε αυτά που είπε ο κύριος Παπαγιάννης. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους…να το ξέρετε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την μικρή Τζωρτζίνα - Τι συνέβη;

Η υπόθεση θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Ωστόσο, αναμένεται να απαντηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα οι καταθέσεις των γιατρών και των ιατροδικαστών.

«Κλειδί» στην υπόθεση αποτελούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 9χρονης, που αναμένεται να ρίξουν φως στο μυστήριο του θανάτου της.

Σε μία νέα αποκάλυψη για την υπόθεση προχώρησε ο αστυνομικός συντάκτης της εφημερίδας «Τα Νέα» και το «Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος. Όπως ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπάρχουν οι online καταγραφές του απινιδωτή και του βηματοδότη που είχαν τοποθετηθεί στην 9χρονη στο νοσοκομείο, για να φανεί εάν παρουσιάζει καρδιακές αρρυθμίες που να εξηγούν τις καρδιακές ανακοπές.

Σε μία νέα αποκάλυψη για την υπόθεση προχώρησε ο αστυνομικός συντάκτης της εφημερίδας «Τα Νέα» και το «Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος. Όπως ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπάρχουν οι online καταγραφές του απινιδωτή και του βηματοδότη που είχαν τοποθετηθεί στην μικρή Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, για να φανεί εάν παρουσιάζει καρδιακές αρρυθμίες που να εξηγούν τις καρδιακές ανακοπές που πάθαινε όταν στο δωμάτιο δεν βρισκόταν κάποιος γιατρός ή νοσηλευτής.

Αυτές οι καταγραφές δεν έδειχναν κανένα πρόβλημα και ο βηματοδότης που είχε τοποθετηθεί δεν είχε ενεργοποιηθεί. Ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι ο βηματοδότης ενεργοποιήθηκε για λίγα δευτερόλεπτα πριν το κορίτσι αφήσει την τελευταία της πνοή στο Αγλαΐα Κυριακού. Σύμφωνα με τους γιατρούς το κορίτσι παρουσίασε βραδυκαρδία μετά από κατάρρευση του μυοκαρδίου. Η βλάβη ήταν τέτοια που οι γιατροί αναφέρουν ότι δεν μπορεί να προκληθεί από παθολογικά αίτια αλλά μόνο από εξωτερική παρέμβαση, αφήνοντας δύο σαφή και δραματικά ενδεχόμενα.

Η αποκάλυψη αυτή θα ληφθεί υπόψιν από τις ανακριτικές αρχές καθώς αποτελεί κρίσιμο στοιχείο που μπορεί να εξηγήσει τον θάνατο του κοριτσιού.