Τραγωδία Πάτρα: Φτάνει στο τέλος της η υπόθεση; Σημαντικές αποκαλύψεις εντός των επόμενων ημερών

Το αναλυτικό ρεπορτάζ του Mega

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Φτάνει στο τέλος της η υπόθεση; Σημαντικές αποκαλύψεις εντός των επόμενων ημερών

Η υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, η οποία έχει εξελιχθεί σε ένα φοβερό θρίλερ, έχει αφήσει ανοιχτό προς διερεύνηση κάθε πιθανό σενάριο. Όπως όλα δείχνουν και καθώς έχουν πλέον δρομολογηθεί τα περισσότερα σημεία της έρευνας, μάλλον φτάνουμε προς το τέλος της ιστορίας σιγά σιγά, καθώς αναμένεται να βγουν στη δημοσιότητα πολύ σημαντικές εξελίξεις.

Μάλιστα, και η Αγγελική Νικολούλη είναι έτοιμη να βγάλει όλα όσα γνωρίζει στη φόρα, αφού και αυτή την Παρασκεύη 4/2, στην εκπομπή της, Φως στο Τούνελ, θα ασχοληθεί με την πολύκροτη υπόθεση.

Στο Live News του Mega, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ένας από τους δημοσιογράφους που έχουν φέρει πολλά στοιχεία της υπόθεσης στο φως της δημοσιότητας, ενώ ασχολείται και με το αστυνομικό ρεπορτάζ, έβαλε σε μια σειρά τα γεγονότα αναφέροντας πρώτα την αποχώρηση του πατέρα των τριών κοριτσιών από το σπίτι, τον Απρίλιο του 2021.

Τότε, εκείνη την περίοδο είχε γίνει και η αίτηση διαζυγίου. Στην πορεία ενημερώνονται δικηγόροι για να τρέξουν την υπόθεση του διαζυγίου. Ενώ λίγες ημέρες μετά, πεθαίνει η δεύτερη κόρη του ζευγαριού κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Μέσα στον Απρίλιο του 2021 και πάλι, η 9χρονη παθαίνει εγκεφαλική βλάβη, αλλά μετά από 55 λεπτά προσπάθειας ανάνηψης, επιβιώνει, όμως πλέον δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνη της καθώς η εγκεφαλική βλάβη την έχει περιορίσει σημαντικά στις σωματικές λειτουργίες της.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με τα λεγόμενά του άφησε να εννοηθεί πως έχουν υπάρξει εξελίξεις που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης και οι οποίες δυστυχώς δεν μπορούν να βγουν όλες στο φως της δημοσιότητας ακόμα.

Το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Η μαρτυρία γυναίκας για τη μητέρα της 9χρονης στο νοσοκομείο κατά τη νοσηλεία του παιδιού

Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ με την υπόθεση των παιδιών από την Πάτρα που έχασαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τη ζωή τους, καθώς νέα γεγονότα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Πολλοί ήταν αυτοί μάλιστα, που έκαναν σενάρια και εικασίες, σχετικά με τις μέρες που νοσηλεύονταν τα παιδιά στα νοσοκομεία, γι 'αυτό και ξεκίνησαν οι έρευνες προς την κατεύθυνση αυτή.

Εικόνες από τον θάλαμο που νοσηλεύτηκε η 9χρονη, το τρίτο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα, είδαμε για πρώτη φορά αποκλειστικά μέσα από το T-live. Πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο, όπου υπήρχαν δύο δωμάτια που χωρίζονταν από μία μεσοτοιχία.

Στο ένα δωμάτιο βρισκόταν η 33χρονη μητέρα μαζί με την 9χρονη κόρη της και στο άλλο η γυναίκα, που μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή της Αγγελικής ΝΙκολούλη, Φως στο Τούνελ, καθώς είχε και εκείνη το παιδί της νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Όπως περιέγραψε η γυναίκα, την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο μαζί με τον γιο της, είδε την 33χρονη μητέρα με την 9χρονη να χτυπά παρατεταμένα το κουδούνι για να καλέσει τις νοσοκόμες. Τότε ήταν η στιγμή που η μητέρα την ενημέρωσε ότι η κόρη της έπαθε ανακοπή.

Στο T-live μίλησαν ιατρικές πηγές, που σημειώνουν πως όταν ολοκληρώθηκε ο ιατρικός έλεγχος της 9χρονης δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα, ενώ ουδέποτε απέδωσαν τα συμπτώματα της μικρής σε ψυχολογικά αίτια.