Τραγωδία Πάτρα: Ανατροπή δεδομένων - Δεν έδωσε η 33χρονη την εντολή να δοθούν τα πράγματα του παιδιού

Το αποκάλυψε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Ανατροπή δεδομένων - Δεν έδωσε η 33χρονη την εντολή να δοθούν τα πράγματα του παιδιού

Κυριολεκτικά, κάθε ώρα που περνάει, όλο και περισσότερες αποκαλύψεις αλλά και ανατροπές δεδομένων για την υπόθεση της Πάτρας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο επίκεντρο έχουν έρθει διάφορα περιστατικά σχετικά με την 33χρονη, τα οποία έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από την κοινή γνώμη.

Από εχθές, στην Πάτρα έχει μεταβεί η έμπειρη δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου ώστε να είναι στον παλμό των εξελίξεων, και έτσι έπειτα από ρεπορτάζ της αλλάζει τα δεδομένα για ένα περιστατικό στο οποίο θεωρούνταν υπεύθυνη η μητέρα.

Ο πατέρας έδωσε την εντολή να δοθούν τα πράγματα του παιδιού στην Πάτρα

Μία ανάρτηση στην οποία χάριζε τα πράγματα και τα ρούχα του βρέφους που είχε φύγει από τη ζωή, είχε προχωρήσει η 33χρονη στο παρελθόν.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, είχε προκαλέσει ερωτηματικά για τον λόγο που η μητέρα ήθελε να αποχωριστεί τα πράγματα του παιδιού της, όταν είχε ήδη γίνει γνωστό ότι το πανάκι με αίμα που είχε βρεθεί στο κρεβάτι της μικρής την ημέρα του θανάτου της, η ίδια το είχε παραδώσει στην αστυνομία, και μετά το ζήτησε πίσω για να έχει ένα ενθύμιο.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, επέστρεψε σήμερα στο πλατό για να δώσει τη διάσταση του θέματος.

Όπως αποκάλυψε: «Το βάρος της απόφασης να δοθούν τα πράγματα του παιδιού, πέφτει στον πατέρα, καθώς εκείνος ήταν που είπε και ζήτησε από τη 33χρονη να δώσουν τα πράγματα. Ήθελε να απομακρυνθούν τα πράγματα, μόνο και μόνο γιατί επιβάρυναν την ψυχολογική κατάσταση της 8χρονης. Ήθελε να απομακρύνει την ανάμνηση του θανάτου από την καθημερινότητα του παιδιού».

Στην τελική ευθεία η υπόθεση της Πάτρας

Την Παρασκευή 18/3 η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, θα παρουσιάσει τις εξελίξεις για την τραγωδία στην Πάτρα, μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της μητέρας των παιδιών, ενώ θα έρθουν στο προσκήνιο δύο νέες εξαφανίσεις.

Το ερώτημα που απασχολεί την ίδια, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό είναι η τελική αιτία θανάτου των τριών κοριτσιών και εάν αυτή οφείλεται παθολογικά αίτια. Νέες μαρτυρίες-«φωτιά» παρουσιάζονται στην εκπομπή, οι οποίες θα σοκάρουν και θα φέρουν τα πάνω - κάτω στην υπόθεση.