Τραγωδία Πάτρα: «Της έκλεισε τα μάτια και...» - Νέες κατηγορίες για τη 33χρονη

Στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Της έκλεισε τα μάτια και...» - Νέες κατηγορίες για τη 33χρονη

Για ακόμα μία φορά, οι αποκαλύψεις για τους γονείς των παιδιών στην Πάτρα, κυρίως για τη μητέρα, δεν έχουν τέλος. Η 33χρονη μητέρα των παιδιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας εδώ και αρκετό καιρό μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης.

Το ένα μετά το άλλο έρχονται στο φως περιστατικά και ιστορίες για το πρόσωπό της, καθώς στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο γιος της 86χρονης γυναίκας που φρόντιζε η 33χρονη και αποκάλυψε πως την ημέρα του θανάτου της ηλικιωμένης, εκείνη βρισκόταν σε κομμωτήριο και έβαφε το μαλλί της.

Νέα αποκάλυψη για περιστατικό με την 33χρονη από την Πάτρα

Όταν η 33χρονη ειδοποιήθηκε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, επέστρεψε σπίτι «έκλεισε τα μάτια» στη γυναίκα και γύρισε στο κομμωτήριο για να συνεχίσει την περιποίησή της.

«Πρόσεχε τη μητέρα μου, αλλά τους τελευταίους μήνες ήταν έγκυος, στο τελευταίο παιδάκι, μου είχε πει δυο μήνες πριν γεννήσει ‘δεν θα μπορέσω’ γιατί θα μεγάλωνε η κοιλιά της όπως καταλαβαίνετε και είχαμε βρει μια άλλη προσωρινά, μέχρι να γεννήσει…» είπε αρχικά.

«Τα πήγαινε καλά με τη μητέρα μου…» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε πως «η μητέρα μου ξεψύχησε στα χέρια της» επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο πραγματικός λόγος που ήθελε να κρατήσει το πανάκι της 7 μηνών κόρης της

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», η μητέρα των κοριτσιών σε νέα τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε πως ζήτησε πίσω το πανάκι του 7 μηνών μωρού της, για «ενθύμιο».

Ωστόσο, στο φως έρχεται μία ανάρτηση της μητέρας που έγινε στις 24 Μαρτίου 2021 στην οποία αναφέρει πως χαρίζονται όλα τα πράγματα του μωρού, από την κούνια έως και τις τροφές του.

Πιο συγκεκριμένα, στις 6 Απριλίου 2021, η μητέρα πηγαίνει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, εκεί όπου νοσηλεύεται η 9 χρονών κόρη της και ζητά μονόκλινο δωμάτιο, με την πρόφαση ότι είναι 4-5 εβδομάδων έγκυος. Στο σημείο αυτό γεννάται το ερώτημα γιατί να έσπευσε να χαρίσει τα πράγματα της μικρής Ίριδας.