Τραγωδία Πάτρα: «Σήμερα είναι η μέρα που...» - Τα πρώτα λόγια του Λαμπρόπουλου μετά τη σύλληψη της Ρούλας

«Σύντομα νέο space να πούμε πολλά για την Πάτρα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Σήμερα είναι η μέρα που...» - Τα πρώτα λόγια του Λαμπρόπουλου μετά τη σύλληψη της Ρούλας

Οι εξελίξεις στο «θρίλερ» στην Πάτρα είναι καταιγιστικές, καθώς το παζλ της υπόθεσης συμπληρώνεται με την μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου να οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα, έπειτα από άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Λίγο πριν τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος είχε ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα, αποκάλυψε στο Live News ότι βρέθηκε κεταμίνη στο αίμα της άτυχης Τζωρτζίνας, γεγονός που δρομολόγησε εν τέλει και την ποινική δίωξη.

Τα πρώτα λόγια του μετά τη σύλληψη της Ρούλας

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Σήμερα είναι η μέρα που τα παιδάκια μας βλέπουν και χαμογελούν. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τα εύστοχα σχόλια σας όλο αυτό το διάστημα για την υπόθεση. Σύντομα νέο space να πούμε πολλά για την Πάτρα».

Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αυτή τη στιγμή οδηγείται στην ΓΑΔΑ.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν όλη την επιχείρηση με απόλυτη διακριτικότητα και έτσι κανείς δεν κατάλαβε πώς έφυγε από την Πάτρα η μητέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, άνδρες του Ανθρωποκτονιών μετέβησαν υπό άκρα μυστικότητα το πρωί της Τετάρτης στην Πάτρα όπου προσήγαγαν τη μητέρα και τη μεταφέρουν στην ΓΑΔΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναχώρησαν από την Πάτρα γύρω στις 5.30 και αναμένονται στην Αθήνα τις επόμενες ώρες.

Έξω από το σπίτι της οικογένειας έχουν συγκεντρωθεί γείτονες της οικογένειας, οι οποίοι παρακολουθούν παγωμένοι τις εξελίξεις στην υπόθεση.