Ανδρέας Μικρούτσικος για Τραγωδία Πάτρα - «Η Αστυνομία μπορεί να έχει υποδείξει συμπεριφορά στον πατέρα»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανδρέας Μικρούτσικος για Τραγωδία Πάτρα - «Η Αστυνομία μπορεί να έχει υποδείξει συμπεριφορά στον πατέρα»

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της Πάτρας καθώς οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος με την μητέρα να μεταφέρεται από ώρα σε ώρα ενώπιον του εισαγγελέα.

Όπως είναι λογικό, τόσο οι ενημερωτικές όσο και οι ψυχαγωγικές εκπομπής έχουν δώσει φως σε όλα όσα συμβαίνουν καθώς το πρωί της Πέμπτης 31/3 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να τοποθετηθεί.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Μην σας κάνει εντύπωση -το λέω σαν εμπειρία ματιάς- αν δούμε τον πατέρα να έχει συνεργαστεί από πριν με την Αστυνομία και να του έχει υποδείξει και συμπεριφορά. Είναι σίγουρο ότι έχει πει παραπάνω πράγματα στην ανάκριση»

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την τραγωδία στην Πάτρα

Η απόφαση του Mega για τη Νικολούλη μετά την σύλληψη της Ρούλας

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου το βράδυ της Τετάρτης 30/3, όσον αφορά την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας αλλά και των δυο αδερφών της.

Στην μητέρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε λίγα λεπτά θα βρεθεί στον εισαγγελέα. Όλοι παρακολουθούν σοκαρισμένοι τα όσα γίνονται γνωστά. Πρωινές, μεσημεριανές και βραδινές εκπομπές το παίζουν πρώτο θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις πληροφορίες που ήρθαν στο φως πριν την σύλληψη της μάνας βοήθησε αρκετά και το ρεπορτάζ της Αγγελικής Νικολούλη στην εκπομπή Φως στο Τούνελ που φέτος προβάλλεται στο MEGA.