Πάτρα: Το Χαμόγελο του Παιδιού αποκάλυψε καταγγελία κατά της Ρούλας από το 2014

Τι είχε συμβεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Το Χαμόγελο του Παιδιού αποκάλυψε καταγγελία κατά της Ρούλας από το 2014

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έτοιμη να καταθέσει και εδώ θα βρείτε όσα θα υποστηρίξει, ενώ την ίδια στιγμή γίνονται νέες αποκαλύψεις από διάφορα μέτωπα. Μάλιστα, το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφερε πως είχε δεχτεί στο παρελθόν καταγγελία για την κατηγορούμενη και τόνισε πως σήμερα, αν το γεγονός αυτό είχε ερευνηθεί περισσότερο, τα πράγματα μπορεί να είχαν μία άλλη κατάληξη.

Η καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού από το 2014 για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του Open ανέφερε πως η καταγγελία είχε γίνει το 2014 και αφορούσε την Τζωρτζίνα, την οποία είχαν δει να την χτυπά όσο την κρατούσε στα χέρια της η ίδια η μητέρα της, σε ηλικία μόλις 10 μηνών.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες, όμως, που είχαν αναλάβει την έρευνα όταν επισκέφθηκαν την οικογένεια, ανέφεραν πως δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα και αποχώρησαν χωρίς να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στο θέμα.

Η νοσηλεύτρια της Τζωρτζίνας μίλησε - Τι έγινε τη μοιραία μέρα που έφυγε η μικρή

Στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν όλο και περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση στην Πάτρα με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μέσα από τη ΓΑΔΑ "ρίχνει" τα βέλη της και προς άλλες κατευθύνσεις. Το βράδυ του Σαββάτου 3/4, έσπασε τη σιωπή της η νοσηλεύτρια της μικρής Τζωρτζίνας, η οποία μίλησε για το τι είδε εκείνη τη μέρα που έφυγε από τη ζωή η μικρή.

Μέσα από τις δηλώσεις της θέλησε να περιγράψει όσα έζησε πλάι στη μικρή Τζωρτζίνα λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Να μου πείτε λοιπόν τι ακριβώς συνέβη εκείνο το κρίσιμο βράδυ;

Βγήκε η μαμά από το δωμάτιο, ήρθε στην στάση των νοσηλευτών μας είπε κάτι που δεν κατάλαβα τι ήτανε. Σηκωθήκαμε με την άλλη νοσηλεύτρια, εκείνη φώναξε τον γιατρό και κατευθυνθήκαμε όλοι μαζί στο δωμάτιο του παιδιού.

Πως θα λέγατε την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας;

Δεν φώναζε, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαι η κατάλληλη να ψυχολογήσω. Δεν ξέρω αν θα την χαρακτήριζα ήρεμη αλλά δεν φώναζε.

Πάμε λοιπόν στο δωμάτιο. Τι συνέβαινε εκεί; ποια ήταν η αντίδραση;

Η πρώτη μας αντίδραση ήταν να αξιολογήσουμε την κατάσταση και μετά κάναμε ότι έπρεπε να γίνει.