Πάτρα: «Κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι» - Η Ρούλα "δίνει" στεγνά τον Μάνο στις νέες της δηλώσεις

«Θα φέρω ότι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι» - Η Ρούλα

Σε νέες δηλώσεις μέσα από την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» προχώρησε το πρωί της Κυριακής 3/4 η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της. Η ίδια τονίζει πως θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αλήθεια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα δεν παρέλειψε να αφήσει και υπονοούμενο για τον πρώην σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως κάποιοι ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος πριν μερικές ώρες.

Οι νέες δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά και θα φέρω ότι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τι έκανε την Ρούλα να αλλάξει στάση απέναντι στο Μάνο; - Το άγνωστο περιστατικό

Άλλη μία αποκάλυψη, λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, το μεσημέρι του Σαββάτου 2/4 και μετά τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη για τη σύλληψη της. Ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend” και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού και έναν άγριο τσακωμό που έκανε την Τζωρτζίνα να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στον πατέρα της.

Ο δημοσιογράφος είπε για ακόμη μια φορά πως η σπιτονοικοκυρά είχε κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη για να διαχειρίζεται περιουσιακά της στοιχεία αποκαλύπτοντας ωστόσο πως όταν οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι κορυφώθηκαν άλλαξε και η συμπεριφορά τους σε σχέση με εκείνη. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Ρούλα ήταν εξ αρχής εχθρική με τη σπιτονοικοκυρά της ενώ και εκείνη προσπαθούσε να κρατά αποστάσεις από την 33χρονη.

Σε άλλο σημείο, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό τσακωμού ανάμεσα στο ζευγάρι και το πως αυτό επηρέασε τη στάση της Τζωρτζίνας απέναντι στους γονείς της.

«Λίγο πριν πεθάνει η Ίριδα, επειδή η Ρούλα ασκούσε ασφυκτική πίεση στον Μάνο γιατί ήταν αλλού, έγινε ένας φοβερός καβγάς μετά ξυλοδαρμού. Όλα αυτά τα είδε η Τζωρτζίνα και ήταν εκείνη που άρχισε να αναδιαμορφώνει τον ψυχικό της κόσμο σε σχέση με τους γονείς της.