Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Πάτρα: «Από εδώ και πέρα...» - Ο Μάνος "σπάει" για πρώτη φορά την σιωπή του μετά την σύλληψη της Ρούλας

«Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα»

Πάτρα: «Από εδώ και πέρα...» - Ο Μάνος
Ενημέρωση 02.04.2022 15:37
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την σιωπή του για πρώτη φορά μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου έσπασε ο Μάνος Δασκαλάκης, μέσα από μια αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε ο Πέτρος Κουσουλός για το ereportaz. Το μεσημέρι του Σαββάτου 2/4, η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται παρουσίασε ένα απόσπασμα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει διαχωρίσει τη στάση του από την πρώην σύζυγό του και δηλώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει τι έχει συμβεί στα τρία του παιδιά, όπως επισήμανε και στην εκπομπή Φως στο τούνελ.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Δεν είμαι εξαφανισμένος. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα μάθω κάτι τέτοιο. Δεν έχω κανέναν λόγο να κρυφτώ. Δεν έκρυψα ποτέ τίποτα και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Σε κάθε θάνατο έλεγα ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα.

Πάντα δούλευα για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Από εδώ και πέρα η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από που βρέθηκε η κεταμίνη. Από που την προμηθεύτηκε. Πως την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δυο μου παιδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάνος.

Οι νέες δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από την ΓΑΔΑ

Όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας συνεχίζει να αρνείται η Ρούλα Πισπιρίγκου. Το μεσημέρι του Σαββάτου 2/4 την επισκέφθηκε στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της, Οθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων μετέφερε και το μήνυμα της 33χρονης για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, την ώρα που βρέθηκε μια ακόμα ουσία στο αίμα της 9χρονης.

«Θεωρεί ότι είναι μόνη της στον αγώνα που κάνει για να βρει ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτά τα καταστροφικά αποτελέσματα. Η κουβέντα της ήταν αυτή ακριβώς 'παλεύω μόνη μου'. Η θέση της εξακολουθεί να είναι ότι αρνείται την ενοχή της ούτε δέχεται την κατηγορία που της αποδίδεται. Υπάρχουν πράγματα που είναι υπό διερεύνηση.

Η μία πιθανότητα που δίνει είναι να υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα. Η άλλη πιθανότητα είναι να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί είτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού είτε και μετά το επίδικο συμβάν. Στο θέμα των αναλύσεων που ακολούθησαν και κυρίως την τοξικολογική εξέταση των δειγμάτων» προσθέτει και εξηγεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αμφισβητεί τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά κάνει λόγο για «κάτι που είναι μπροστά μας και δεν το έχουμε δει ακόμα''».

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης φερόμενης ως δράστη ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι κακή. Θεωρεί ότι σαν μάνα που έχει χάσει το παιδί της θα έπρεπε να δέχεται τη συμπαράσταση και όχι τις κατηγορίες που εκτοξεύονται σε βάρος της».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φως στο Τούνελ: «Το ηλίθιο...» - Ηχητικά ντοκουμέντα της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας

Πάτρα: «Μαμά, μη με ψάξεις, φεύγω! Θα είμαι...» - Το σημείωμα που είχε γράψει η Τζωρτζίνα στη Ρούλα

Share