Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να κάνουμε κακό στον Μάνο Δασκαλάκη» - Μαρτυρία σοκ

«Είπε "αν πέσω σε αυτήν την υπόθεση, θα τον πάρω μαζί μου"»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να κάνουμε κακό στον Μάνο Δασκαλάκη» - Μαρτυρία σοκ

Για τις συναντήσεις του με την Ρούλα Πισπιρίγκου -στο σπίτι της οποίας βρέθηκε τεράστια ποσότητα ηρεμιστικών- και όσα του είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη μίλησε στους Πρωινούς Τύπους ένας άνδρας που εργάζεται στη φύλαξη υψηλών προσώπων. Ο άνδρας υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τον προσέγγισε και ζήτησε προστασία, καθώς δεχόταν απειλές.

Τι έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη

Ο άνδρας, που μίλησε υπό τον όρο της προφύλαξης της ανωνυμίας του, σημείωσε ότι προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές για όλα όσα γνωρίζει και ανέφερε ακόμη πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε εάν έχει κάποιον γνωστό στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθει για την πρόοδο στην έρευνα για τον θάνατο της κόρης της, ενώ ρώτησε και εάν ισχύει πως όποιος οδηγείται για κατάθεση – ανάκριση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών «σπάει» μέσα σε 15 λεπτά της ώρας.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως στο δεύτερο ραντεβού που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, του ζήτησε να βρει έναν άνθρωπο «για να κάνει κακό στον άνδρα της, να του επιτεθεί και να τον τραυματίσει, ώστε να μην μπορεί να εργαστεί και να βιοποριστεί στην Αθήνα και έτσι να αναγκαστεί να γυρίσει στην Πάτρα». Όπως ανέφερε ο καταγγέλλων, της απάντησε πως δεν γνωρίζει τέτοιους ανθρώπους και ότι η δουλειά του είναι να προστατεύει ανθρώπους από τέτοιους κινδύνους.

Ακόμη, αίσθηση προκαλούν όσα μετέφερε ο άνδρας ότι του είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον πατέρα των τριών νεκρών σήμερα παιδιών τους, Μάνο Δασκαλάκη, αποδίδοντας σε εκείνη την φράση «αν “πέσω” σε αυτήν την υπόθεση, θα τον πάρω μαζί μου.

Πιστεύω ότι ο Μάνος κάτι γνωρίζει. Η γυναίκα είχε πλήρη γνώση της κατάστασης, ήταν πλήρως συνειδητοποιημένη και ήρεμη. Δεν ήταν άνθρωπος που είχε χάσει τρία παιδιά. Είδα έναν άνθρωπο που δεν φοβάται, δεν είχε αίσθηση κινδύνου».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις φήμες περί ξυλοδαρμού της Ρούλας Πισπιρίγκου

Με μία λιτή ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. θέλησε να απαντήσει στους ισχυρισμούς της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον ξυλοδαρμό της μέσα στη ΓΑΔΑ. Η μητέρα της και η αδερφή της είχαν μιλήσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είχαν ξεκαθαρίσει πως η Ρούλα έφερε μώλωπες πάνω στο πρόσωπό της.

«Το παιδί έχει δεχθεί μπουνιές στο πρόσωπο και έχει μελανιές στα πλευρά. Είδα το πρόσωπό της χτυπημένο. Δεν κοιμάται, δεν τρώει, φοβάται και πονάει πολύ. Μου είπε ότι της τραβούσαν τα μαλλιά και της έλεγαν «π… ομολόγησε». Μου χτυπούσε το τζάμι και μου φώναζε «πάρε από εδώ, δεν αντέχω άλλο»

“Έχει φάει πάρα πολύ ξύλο από πολλούς αστυνομικούς. Σαν να λέμε ότι όποιος περνούσε, έριχνε και μία. Όλοι ζητούσαν να μάθουν για ποιο λόγο το έκανε. Έχει χτυπήματα στα πλευρά, στο πρόσωπο, στην πλάτη, στο κεφάλι. Αυτό που μου είπε η Ρούλα μου το επιβεβαίωσε η μητέρα της, που της έδειξε όλες τις μελανιές στα πλευρά, στο χέρι, στο κεφάλι, στα μάτια», ισχυρίστηκε η οικογένειά της.

«Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της», λέει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με τις καταγγελίες που ακούστηκαν σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή για ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ.