Τραγωδία Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών στο σπίτι της Ρούλας - Νέες πληροφορίες

50 ηρεμιστικά χάπια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών στο σπίτι της Ρούλας - Νέες πληροφορίες

Η έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας Πατρών, στο σπίτι που διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα, διήρκησε πάνω από δύο ώρες, την ίδια ώρα που η ίδια έκανε την πρώτη της συνάντηση με το νέο της δικηγόρο. Από την πλευρά της οικογένειας, το σπίτι για να διεξαχθεί η έρευνα, άνοιξε η αδερφή της κατηγορούμενης και ήταν παρών στην έρευνα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το thebest.gr, η ίδια πέταξε τα λουλούδια που είχαν αφήσει στην πόρτα οι πολίτες, για να τιμήσουν τη μνήμη των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, εμφανώς εκνευρισμένη.

Τι άλλο βρήκαν οι Αρχές στο σπίτι της Ρούλας

Σύμφωνα με το τοπικό site, βρήκαν και κατάσχεσαν: 50 ηρεμηστικά χάπια, 1 smart τηλεόραση, συσκευές κινητών τηλεφώνων, ένα laptop, ένα tablet, βιβλία και ζωγραφιές της Τζωρτζίνας Τα αντικείμενα θα παραδοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας. Στις ηλεκτρονικές συσκευές θα πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος.

«Έσωσα μια φόνισσα...» - Χαμός με σημείωμα έξω από το σπίτι της Ρούλας

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες και οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογένεια από την Πάτρα, καθώς σήμερα που η ασφάλεια ήταν στο σπίτι της οικογένειας και έκανε έρευνα, ένα σημείωμα το μήνυμα του οποίου συγκλονίζει, βρέθηκε στην έξοδο του σπιτιού.

Μετά την κατακραυγή, αλλά και τα λουλούδια και τα κεριά που άφησαν κάποιοι στη μνήμη των κοριτσιών, μετά τη σύλληψη της μητέρας, σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε και αυτό στην εξώπορτα της κατοικίας.

«Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα… Συγνώμη δεν μπορώ να το πιστέψω…», αναφέρει χαρακτηριστικά το σημείωμα, το οποίο είναι γραμμένο σε λευκό χαρτί και είναι άγνωστο ποιος το άφησε.

Υπενθυμίζεται ότι η Ασφάλεια βρέθηκε στο σπίτι νωρίς το απόγευμα, περίπου στις 16:00 και ξεκίνησε έρευνες, με τους αστυνομικούς να αποχωρούν λίγο μετά τις 18:00, έχοντας πάρει μαζί τους κάποια πράγματα μέσα από αυτό.