Τις τελευταίες ημέρες βγαίνουν διαρκώς πρόσωπα και μοιράζονται εμπειρίες και σκέψεις τους σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα αλλά και για όσα καταλογίζονται στην Ρούλα Πισπιρίγκου. Έτσι λοιπόν, μέσα από το Super Κατερίνα ακούστηκε η φωνή άλλου ενός μάρτυρα το πρωί της Τρίτης 5/4.
Ο άνδρας μετέφερε ως αρκετά στενός φίλος του Μάνου τις σκέψεις του καθώς από νωρίς αντιλαμβανόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Πιο αναλυτικά, δε μπορούσε να αντιληφθεί την στάση του πατέρα, που αγαπούσε απίστευτα τα παιδιά του και όπως δήλωσε πιθανόν να είχε συνεργασία με την αστυνομία, ρίχνοντας έτσι στάχτη στα μάτια της Ρούλας.
Οι αιχμές φίλου του Μάνου Δασκαλάκη
«Ο Μάνος άλλαξε συμπεριφορά περίπου στα μέσα Μαρτίου και ενώ δεν ήθελε να μιλάει για τη Ρούλα, άρχισε να την υποστηρίζει με κάθε τρόπο. Σαφώς και είχαν επικοινωνία, σαφώς και κάποιες μέρες ήταν και στο σπίτι της διαρκώς, αλλά προς τα έξω δεν ήθελε να μιλάει. Ξαφνικά άρχισε να αλλάζει και να λέει παντού σχεδόν ότι “η Ρούλα είναι Αγία”.
Καταλάβαμε ότι κάτι συμβαίνει, ο Μάνος δεν είναι άνθρωπος που αλλάζει γνώμη και στάση. Αρχίσαμε έτσι σαν κουτσομπολιό να το συζητάμε μεταξύ μας και να λέμε ότι εδώ, κάτι συμβαίνει, κάτι γίνεται. Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι ο Μάνος, έτσι όπως τον ξέρουμε, είναι πολύ πιθανό να συνεργάζεται, να το πούμε απλά, με την αστυνομία.
‘Ήταν τέτοιος ο τρόπος που άρχισε να προσεγγίζει τη Ρούλα, ειδικά μετά τη συνέντευξη που έδωσαν μαζί – και προσέξτε το αυτό πολύ καλά – που για εμάς ήταν ξεκάθαρο ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για να βγάλουν και οι αρχές αυτό που έψαχναν που δε τους “έδενε”.
Ήταν τέτοιος ο τρόπος που έλεγε και ξαναέλεγε ότι η Ρούλα είναι η καλύτερη μάνα, ότι δεν πιστεύει τίποτα, ότι βάζει το χέρι του στη φωτιά που εμείς λέγαμε ότι το κάνει για να της ρίξει στάχτη στα μάτια για να την πείσει ότι είναι μαζί της και να την κάνει να εκτεθεί και να κάνει το “λάθος”.
Άλλωστε η Ρούλα έχει τόσο υπερβολική εξάρτηση από τον Μάνο που είμαστε σίγουροι ότι αν της πει, “μίλα ειλικρινά και εγώ θα είμαι μαζί σου” εκείνη θα σπάσει και οι αρχές το ξέρουν αυτό πολύ καλά» ανέφερε ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.
Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη ”κάνει χώμα” τη Ρούλα – «Τον ακολουθούσε παντού από…»
Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη είχε τηλεφωνική κλήση με το Πρωινό την Τρίτη 5/4 του οποίου οι δηλώσεις ακούστηκαν και σχολιάστηκαν με τον σοκαρισμό του πάνελ να είναι φανερός. Το άτομο από το φιλικό περιβάλλον ”άδειασε” επί της ουσίας τη μητέρα δηλώνοντας ρητά, πως είχε εμμονή με τον πατέρα των παιδιών της.
Κάτι αντίστοιχο για εμμονικές και υπερβολικές συμπεριφορές έχει δηλώσει και πρώην σύντροφος της, στοιχείο που οδηγεί το παζλ του χαρακτήρα της σε πολλά κοινά κομμάτια σε σχέση με τις συντροφικές της επαφές.
«Ουδέποτε ο Μάνος σήκωσε χέρι πάνω της, ουδέποτε την είδα κακοποιημένο εφόσον επισκεπτόμουν συχνά το σπίτι. Η γυναίκα έχει εμμονή, ψύχωση με τον Μάνο, τον ακολουθούσε παντού από πίσω σε ό,τι δραστηριότητα κι αν έκανε. Μέχρι και στο ποδόσφαιρο, άφηνε τα παιδιά στις γιαγιάδες για να τον ακολουθήσει στα γήπεδα ακόμα κι αν ήταν εκτός Πατρών.
Η γυναίκα φαίνεται να συνεχίζει να τον εκδικείται όπως το έκανε και με τα παιδιά εφόσον βλέπει ότι όλα φτάσανε στο τέλος. Ο Μάνος είναι αθώος όσον αφορά στα μικρά αγγελούδια, έχει πέσει θύμα μεγάλης παραπλάνησης, θεατρικής παράστασης από τη Ρούλα».


">
">
">
">
">
">
">