Τραγωδία Πάτρα: Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου την δίνει "στεγνά" - «Δεν ήταν στα λογικά της, μας εκβίαζε»

"Έσπασε" τη σιωπή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου την δίνει

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, την σιωπή του "έσπασε" πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία μάλιστα κρίθηκε προφυλακιστέα. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε στη σχέση του με την 33χρονη και τη ζωή της με τον Μάνο Δασκαλάκη αφού τόνισε χαρακτηριστικά πως:

«Τα είχαμε παλιά για ενάμιση μήνα. Πρώτα τα είχε με τον κολλητό μου και μετά απλά μας εκβίαζε, εμένα στον φίλο μου και μετά τον φίλο μου σε εμένα πριν από 10 χρόνια».

Όταν είδα στην τηλεόραση την σύλληψή της, σκέφτηκα αμέσως ότι το έχει κάνει αυτή. Δεν πιστεύω ότι έκανε κάτι ο Μάνος. Και σε μια συζήτηση που είχα με τον Μάνο πριν από πέντε μέρες, μου είπε ότι έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Τελευταία φορά τους είδα μαζί στην κηδεία της Τζωρτζίνας. Έβλεπα πως δεν νοιαζόντουσαν για το παιδί που είχε πεθάνει, πιο πολύ τη Ρούλα για τον Μάνο δεν μπορώ να το πω αυτό. Τη Ρούλα όμως δεν την ένοιαξε τόσο πολύ η κηδεία. Απείλησαν κάποιον δικό μου, συγγενικό μου πρόσωπο. Η ίδια η Ρούλα πήρε συγγενικό μου πρόσωπο και το απείλησε»

Οι δηλώσεις πρώην συντρόφου της Ρούλας Πισπιρίγκου

Βγήκε στην φόρα βίντεο όταν η Πισπιρίγκου και ο Δασκαλάκης έκαναν γυμναστική 3 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας

Μέσα από την εκπομπή «Live News» βγήκε ένα βίντεο ντοκουμέντο τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας όπου μεταξύ άλλων φαίνεται η Ρούλα Πισπισρίγκου να γυμνάζεται μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκης σε ένα από τα ακριβότερα γυμναστήρια της Πάτρας.

Ωστόσο, εκείνο που προκαλεί εντύπωση -όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή- είναι ότι ξεκίνησαν VIP training σε μία περίοδο που τα οικονομικά τους δεν ήταν καλά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο γυμναστής του ζευγαριού η 33χρονη ήρθε στο γυμναστήριο γύρω στις 25 με 30 Ιουνίου 2019 και στη συνέχεια ακολούθησε και ο Μάνος, ο οποίος ήθελε να προετοιμαστεί για το ποδόσφαιρο. (Δείτε επίσης εδώ τι ανέφερε στην απολογία της)